PR CUAET
-
Тільки що скасувала свій запис в Оттаву, бо вже зробила паспорт, можливо хтось зможе забронювати, на 5.02, хай щастить
-
Вітаю. Прислали Ecopr , у всієї сімʼї вся інформація коректна , у мене пропущене місце народження . Я правильно розумію , що мені потрібна заповнювати форму , роздруковувати її і відіслати фізичною поштою ? www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-5218-request-amend-record-landing-confirmation-permanent-residence-valid-temporary-resident-documents.html
-
Дякую 🙏
-
Старый мед осмотр не приняли. Только что прислали письмо, что нужно обязательно новый проходить
-
Привіт, Можливо в мене дивне питання 😌 Відразу не подивилась, коли продовжили паспорт дитині, а зараз не можу зрозуміти яка це дата продовження. Можливо хтось зіштовхувався з подібним, розʼясніть 🙌 Бо не знаю яку дату вказувати терміну дії паспорту. Щиро дякую
-
Дякую.
-
Так, відправляєте у Operations Support Centre (OSC) in Ottawa.
-
25 січня 2029 року. Просто січня продублювали англійською. Січ/jan
-
в Оттаві не можна заплатити на місці. також читайте офіційний сайт, там усе розписано
-
доброго дня! маю слот на оформлення закордонного паспорту в Оттаві, підкажіть будь ласка, скільки зараз це коштує та як проводиться оплата? чи можна заплатити в консульстві одразу?
-
Доброго дня Мій чоловік подає на гуманітарну програму, питання чи може він додати його батьків і сестру в аплікацію? Дякую
-
Скажите, а если у меня есть аппликация и муж в нее вписан теоретически, мы на него можем создать EOI? Для подстраховки так сказать. Оплата там когда подаешь документы после выборки?
-
Что-то мне подсказывает, там квоты и по офицерам делят.
-
Ну квоты закончились, а потом праздники. 😉скоро все будет!
-
Щиро Вам дякую! Це прям вища математика, особливо для канадійського імміграційного офіцеру, зрозуміти що це 25 січня = 25 January 😊
-
Да как-то долго они )
-
Не впевнена, але думаю що так, сьогодні ж робочий день. Принаймні збираюсь їхати після полудня.
-
Я думаю, что они документы обработали. Отказать могли сразу. Ничего не мешало. Так что шансы есть
-
Цікаво, чому. Ви з Канади виїжджали більше ніж на півроку після старого медогляду?
-
❔ Підкажіть, хто знає: маю 2 паспорти: один, яким я активно користуюсь, й інший, який я лишив в Україні (у нього через рік спливає термін дії + він не біометричний) Я би хотів замінити другий, але лишити перший, бо на ньому всі візи-документи. 1. Чи може з цим виникнути якісь проблеми? 2. Як краще це оформити? Оскільки я поняття не маю де саме він у мене забутий, думав обміняти його як загублений. (В посольстві буду влітку, за пів року до кінця його терміну дії) Може хто має схожий досвід чи чув про схожі кейси.
12 Jan 2024, 17:45
374513/472094
less than a minute ago