PR CUAET
-
Ну мы так свое прождали тоже, 26 апреля подача была
-
перекличка 😆
-
Дайте 👐 66 день 😢
-
Розумію вашу біль,але ж головне що вже все майже пройшли . Все буде добре .
-
Добрий день! Скажіть, будь ласка, якщо ще не працювала і Канаді, то все одно треба подавати податкову? І в який період це робиться?
-
Чи приймуть мене, коли я прийду здавати біометрію, якщо в паспорті та в запрошенні будуть різні імена? IRCC познущалось із мого given name, я вже пару місяців намагаюсь змінити ім'я в аплікації на правильне, поки чекаю на запрошення на біометрію.
-
Доброго ранку. Хто продовжував WP із паспортом, який менше 3 років? Чи можуть видати WP на термін більше терміну дії паспорта?
-
Что делать, если одобрение на продление WP я получила, а оригинал документа по почте не пришёл?
-
😄🥹😃☹️🙃😀😍 За які порушення можна втратити чи не отримати PR. Дата та час: 12 січня 6:00 PM EDMONTON 8:00 PM TORONTO На вебінарі ви дізнаєтесь: - За які порушення імміграційного законодавства можна втратити право на PR. - Основні правила, яких необхідно дотримуватися під час перебування у статусі тимчасового чи постійного резидента. - Ефективні способи вирішення конфліктних ситуацій з імміграційними органами. Спікер: Остап Босак Міграційний консультант: #R707276 Email: info@bosakimmigration.ca Кому буде корисно: -Тим, хто уже отримав омріяний PR. -Тим, хто планує подаватися на PR або вже перебуває у процесі подачі документів. -Всім, хто хоче краще розуміти правила та нюанси імміграційного законодавства Канади. Посилання на вебінар буде надіслане після реєстрації: forms.gle/2pcK3KX62LeNxMtc8
-
73 день
-
Добрий ранок. Порадьте ріелтора в Едмонтоні та окрузі. Чи хто може детально роз'яснити деякі питання при купівлі недорогої нерухомості. І з чого треба одразу починати? Йти в банк, визнавати, яку суму дадуть?
-
Виконуюю роботу накшталт хендімен
-
Письмового контракту не маю працюю за усною домовленістю. Якщо він має бути письмовий то який в даному випадку?
-
Ні не можуть, дадуть до закінчення дії паспорта
-
Добрий день. Маю питання. Працюю на дві компанії погодинно, рахують оплату згідно відпрацьованих годин. В одній два дні на тиждень в іншій один чи два. Платять кожного тижня інтерактом без податків. Хто я в даному випадку за характером робіт self employed individuals чи sole proprietary? Дякую
-
оце новина на Водохреще. програма нарешті розблокована після величезної паузи. це просто вау
-
Доброго! Так ви як self -employed ( юридична назва Sole properties ) . Вам треба слідкувати за своїми доходами щодо реєстрації GSt. Сортувати витрати. Та готуватись до подання декларації.
-
@OstapBosak в чаті відповів на 20 000+ питань участників і допоміг тисячам. Не можу його не порекомендувати. Ви можете подивитися і інших мігр. Консультантів. В чаті їх 20 уже. t.me/prcuaet/247885
-
заявка на номінацію - це аплікація для отримання номінації провінції...
-
що таке "заявка на номінацію" ? Якщо мова про ETA то не зашкодить, я вище питав там є відповіді консультантів
12 Jan 2024, 17:45
374560/412098
about an hour ago