PR CUAET
-
Роботи я виконую під повним контролем компаніі. Чи можемо ми це кваліфікувати по іншому згідно вимог RC4110 guide?
-
Скоріш за все там є чарівна куля ,коли її трясеш ,вони генерую варіанти типу : «так», «ні», «можливо», «спитайте потім» . І на основі цього вже планується певна дія 😂 Скільки я в цих групах ,так і не побачив жодної логіки .
-
Да, набор был Но допустим место рождение Россия, но в России никогда не были и отношения к ней не имеем. Тоже самое с депортацией- депортация была, но и апелляцию к ней прикрепляли
-
Дякую за відповідь! Гарного Вам дня
-
ну так
-
А то есть он ушел как лидер партии но не как пример министр?
-
Не нашел где написано, но четко помню, что одна заявка с семьи.
-
Мы ждем ecopr с 21 ноября😞
-
До 22
-
Я не знаю на сколько это проверенная информация , только проснулась а тут такое )) разные мысли в голову стали закрадываться
-
Так нічого і не роспускається. Він буде при владі допоки не оберуть нового лідера партії, який буде керувати до виборів до жовтня.
-
Добрий день, а слоти в Едмонтоні все так же у вівторок о шостій ловити?
-
Я бачу що багато хто чекає на екорп уже не один місяць а чи є сенс їм якось писати чи дзвонити щоб нагадати про себе ( може хтось вже таке робив) чи це вже просто чекати і все ? 😒
-
Дочка працює в Дентал клініці,при окремому запиті до страхової,який подає сама клініка,то видалення нервів і коронки покрили всім українцям,які там лікувались.Треба пробувати,можливо не всім і не все,але багато покривається.
-
Коронки даже пенсионерам через раз покрывают; а low income вообще нет … Лечения каналов тоже только до 4 зуба без запроса , на моляры с запросом , покрывают в одном случае из 5 условно говоря .. Говорю как человек который в дентал клинике делает эти самые запросы ….
-
Допоможіть будь ласка. Чи є ще в когось таке? Що з цим робити?
-
Якщо ви хочете з ними поборотися то будь-ласка . По факту ви subcontractor ...то повинні сплачувати податки за себе. Якщо Вони признають вас найманим то і T2200 дадуть.
-
щось типу такого, але у кожної компанії вони можуть буи різні за дизайном і т.д
-
ні, це у роботодавця треба брати, не з банку
-
Привіт! Підкажіть, будь ласка, щодо цієї вимоги для подачі на AOS. Я ж правильно розумію, що це має бути документ з банку, в якому вказується, що на рахунок заявника регулярно (протягом останнії 3-х місяців) надходить ЗП від роботодавця? Я запросив ці пейстаби з банку, у нас РБС, а вони мені сказали, що: "Ні, це вам треба у роботодавця брати ці документи" 🙁
12 Jan 2024, 17:45
374592/433116
about an hour ago