PR CUAET
-
Я не знаю на сколько это проверенная информация , только проснулась а тут такое )) разные мысли в голову стали закрадываться
-
Добрий день, а слоти в Едмонтоні все так же у вівторок о шостій ловити?
-
Я бачу що багато хто чекає на екорп уже не один місяць а чи є сенс їм якось писати чи дзвонити щоб нагадати про себе ( може хтось вже таке робив) чи це вже просто чекати і все ? 😒
-
Дочка працює в Дентал клініці,при окремому запиті до страхової,який подає сама клініка,то видалення нервів і коронки покрили всім українцям,які там лікувались.Треба пробувати,можливо не всім і не все,але багато покривається.
-
Коронки даже пенсионерам через раз покрывают; а low income вообще нет … Лечения каналов тоже только до 4 зуба без запроса , на моляры с запросом , покрывают в одном случае из 5 условно говоря .. Говорю как человек который в дентал клинике делает эти самые запросы ….
-
Якщо ви хочете з ними поборотися то будь-ласка . По факту ви subcontractor ...то повинні сплачувати податки за себе. Якщо Вони признають вас найманим то і T2200 дадуть.
-
Привіт! Підкажіть, будь ласка, щодо цієї вимоги для подачі на AOS. Я ж правильно розумію, що це має бути документ з банку, в якому вказується, що на рахунок заявника регулярно (протягом останнії 3-х місяців) надходить ЗП від роботодавця? Я запросив ці пейстаби з банку, у нас РБС, а вони мені сказали, що: "Ні, це вам треба у роботодавця брати ці документи" 🙁
-
Дзвоню майже кожен тиждень. Кажуть просто чекайте. Коли у мене настав 90 день, вони якийсь запрос офіцеру надіслали. До 90 днів ніяк не реагують
-
Ура, тільки що отримала номінацію