PR CUAET
-
Ви розумієте що це означає на практиці? "Освіта дитини, медичні потреби дитини, гендер дитини" і тому інше - це довести, що в країні, в яку ви маєте повернутись, немає умов для обеспечення цього. Наприклад що за те, що дитина дівчинка - вона буде страждатиме (наприклад Сирія чи Афганістан). Або що в країні великі проблеми з освітою, ну шкіл наприклад не має. Або довести, що твоя країна не не має ресурсу і грамотних фахівців щоб допомогти дитині з рідкісним захворюванням. Це не просто "ну моя дитина тут провчилась три роки і це тепер буде психологічно важко попрощатись з друзями і перейти в школу з іншою мовою".
-
Not eligible to apply на момент подачі на гуманітарну програму. Багато людей є non eligible... Говорити про те що колись хтось вивчить англійську можна але не для всіх це реально, люди віком 30+ не пройдуть по експрес ентрі наприклад і не всі люди через знання англійською можуть знайти роботу по NOC і відпрацювати 2 роки
-
Так,якщо на окупованих територіях,якщо мами з дітьми,якщо пенсіонери, але не коли молоді чоловіки чи сім'ї жили за кордоном і приїхали по куаету. Ви різницю і кордони бачите?
-
Вона не для тих, в кого є діти. Вона для всіх, кому не підходять інші існуючі програми, і яким з гуманітарних причин можуть дати ПР. Будь у людини хоч 5 дітей, якщо вона здатна вивчити мову та здобути робочий досвід - вона здатна подаватись на 30-40 економічних програм еміграції. Все, це вже слабкий кейс. Наприклад чоловік має дислексію, тобто він не взмозі вивчити англійську для здачі екзамену за 2-3 роки, такі люди рідну мову вчать все життя і пишуть з помилками. Але він має жінку, в якої такої проблеми немає і можна подаватись через неї. Кейс реально повинен бути ДУЖЕ сильним. Треба не розжалувати імміграційного офіцера, а головне - довести, що дійсно більше не проходиш під інші програми.
-
Вам гарантію не дає ніхто і ні один адекватний адвокат/консультант не дасть. Річ йде про те на яких обставинах людина подається 1. Я українець, в країні війна пройде непройде 2. Я українець у мене такі такі обставини, сильний кейс який викличе співчуття у консультанта + сім'ї з дітьми (на основі прецедентів) по дітям. Відмов не має на практиці, знову ж таки якщо правильно наформульований кейс
-
Людина не підготує такий кейс сама, це факт. А допомога консультанта буде коштувати кілька тисяч кад. Шанси на таку програму у людини молодого віку без серйозних (але так щоб не дуже) вад здоровʼя- теж трохи вище 0. То звісно хочеться дарма гроші витрати (і час) - йди, будь ласка)
-
Ви чи той консультант візьме на себе відповідальність за відказ?
-
Що по вашому негативне рішення? Для мене це відказ і це правда.
-
Тобто ви вірите одному консультанту,але не вірите іншим. ви запитайте його чи візьме він на себе відповідальність в разі відмови і тоді взнаєте,ризикова чи ні. я впевнена на 150% ,що він на себе не візьме відповідальність