PR CUAET
-
OWP і тим паче без job offer Не зобов'язує людину працювати. Це документ на підставі якого легально знаходитись в Канаді, і на його основі всі інші документи тут створюються.
-
з Канади не треба
-
Вы думаете если в Квебеке откроют провинциальную программу на неквалифицированную работу с А2 французским то получите номинацию быстрее?) Я думаю, что заявок в Квебеке появиться десятки тысяч и ждать прийдется не меньше
-
Вони на це ссилаються, типа резидент повинен бути тільки permanent resident 😀
-
Вітаю! скажіть будь ласка стосовно довідки про несудимість треба в країн перебували більше 6 міс , це зрозуміло, а з Канади вони потім самі запросять чи треба теж отримати?
-
Ще такого я не чув, але чудні консультанти трапляються))
-
Вітаю 🎉яка у вас спеціальність ?
-
Вишліть їм поштою чарівну кулю ,де коли трясеш постійно випадає : «видати ECOPR» . Бо щось у них там зламалось точно . Видавати ECOPR більш ніж 3 місяця - це якийсь жарт невдалий .
-
Сім днів
-
А запросили на біометрію? Чи лише аор?
-
Ніхто не розуміє. І логіки взагалі немає . У них на сайті написано up few weeks . У вас це вже просто up few months .
-
Дякую за відповідь!
-
Примите поздравления.🥳 кто ваш офицер?
-
дякую ☺️
-
Я просто чисто технічно не розумію, як це можна затримати. Я не на comprehensive check, це просто один рух - видати цей ecopr і все-таки
-
сім робочих днів. але можуть бути затримки. моїм подругам зробили за два тижні
-
Пишіть у відповідній гілці своє питання
-
нет необходимости
-
Доброго дня, коли подавали на продовження ВП з новим паспортом, чи додавали старий з візою? Дякую.
-
Дякую, Ви дуже допомогли
12 Jan 2024, 17:45
374641/474652
2 days ago