PR CUAET
-
Воно може бути по різному, в мене так висіло 3 місяці
-
Добрий день, скажіть будь ласка як часто і в якій час додають слоти в Торонто
-
І апрув по куает мається на увазі апрув по візі (аплікації), не по ВП.
-
Подскажите пожалуйста кто знает )
-
Добрий день! Підскажіть будь ласка за скільки часу до закінчення візи треба подаватись на нову візу? Вже отримала новий WP
-
Мені одразу прийшло на пошту
-
Дякую
-
Підкажіть повідомлення про наявність слоту (якщо вже записані у черзі очікування) приходить у особистий кабінет чи на пошту? Дякую.
-
Привіт, що саме цікавить?
-
Давайте)
-
Подача 8 січня і повна тиша 😢
-
😄🥹😃☹️🙃😀😍 За які порушення можна втратити чи не отримати PR. Дата та час: 12 січня 6:00 PM EDMONTON 8:00 PM TORONTO На вебінарі ви дізнаєтесь: - За які порушення імміграційного законодавства можна втратити право на PR. - Основні правила, яких необхідно дотримуватися під час перебування у статусі тимчасового чи постійного резидента. - Ефективні способи вирішення конфліктних ситуацій з імміграційними органами. Спікер: Остап Босак Міграційний консультант: #R707276 Email: info@bosakimmigration.ca Кому буде корисно: -Тим, хто уже отримав омріяний PR. -Тим, хто планує подаватися на PR або вже перебуває у процесі подачі документів. -Всім, хто хоче краще розуміти правила та нюанси імміграційного законодавства Канади. Посилання на вебінар буде надіслане після реєстрації: forms.gle/2pcK3KX62LeNxMtc8
-
Дякую, щойно отримала паспорт.
-
Дякую Бо я записалась 10 грудня. Але чекаю.
-
Ну і LMIA - це була опція для самих нас ,тих хто не добирає балів і тд .. Тому тут і нам не буде весело - бо справа не тільки 50 балах ,а тепер взагалі його отримати цей LMIA
-
Как раз когда данные отправлены на персонализацию ? А вы ходили в полицию что бы убрать статус действующего паспорта ?
-
С 30 сентября моя на дне лежит, тоже нужно обновить.
-
Щодня дивлюсь.. сподіваюсь прийде 😊
-
Ви подивіться у особистому кабінеті, можливо на пошту і не прийде нічого.
-
Ну якщо була держ служба то 99% Якщо воєнка то 50/50
12 Jan 2024, 17:45
374695/467433
2 minutes ago