PR CUAET
-
Всім привіт) Маю таке питання,нещодавно отримав новий wp,тепер хочу відкрити нову візу,знаходжусь за межами Канади,куди потрібно буде відправляти паспорт для вклейки візи? Чи в когось була подібна ситуація?)
-
Добрий день! Хто недавно продовжував дітям вісітор рекорд? Чи пішла аплікація? Мені про завантаженні форми постійно помилку вибиває. Валідація форми причому була без помилок
-
Що це означає ?
-
Взяла всього три слоти в різні дні. Час на ноутбуці має бути український(+2 часовий пояс). Коли рівно 00:00 заходьте на е-консул і реєструйтесь(я через Дію). А далі вибираєте що треба. Мною перевірено якщо зайти до цього часу і чекати на сайті, а потім тільки клікнути взяти слот, то пише що нічого немає. Я так втратила два дні(( але вже зі слотами)
-
Доброго дня! Дана особа пропонує «зловити» слот за гроші! Будьте обережні, шахрай!
-
Дякую,раніше була опція Оттава
-
Валідація проходить тільки один раз,перевірте імʼя файлу так як вони радять підписати Валідація дійсна тільки один раз,скачали-заповнили-валідація-закинули. Другий раз знову скачали і все наново
-
В переліку консульства в Оттаві немає ,як брати туди слот?
-
Быть без консульских услуг, это ведь не сложно. Зачем становится на учёт, рисковать перспективой ПР только ради того чтобы иметь доступ к консульским услугам Украины?