PR CUAET
-
це ви отримали eligibility
-
у вас не визы в сша. вас в сша не пустят. у вас нет визы в канадц, вас в канаду не пустят. без визы в канаду можно зайти только по суши из сша. но вы в сша не попадете, тк у вас визы сша нет. вы можете сделать визу в канаду, вылететь из канады и влететь снова
-
Може хтось стикався з цим ? Може в цій групі вже є люди які отримали ПР за цією програмою ?
-
Добрий день,подався за програмою воззʼєднання з сімʼєю ще 5 жовтня 2023 року,АOR отримав через декілька тижнів, в червні 2024 здав біометрію, в жовтні ось що отримав
-
Хм, получается, в США выпустят, а назад уже никак? Остаётся только продлевать этот чертов TRP, который не факт что продлят
-
Человеку хорошо без консульских услуг, ну и оставьте его, пусть радуется жизни. А мы продолжим решать наши наболевшие вопросы...
-
Дякую вам
-
Резерв+ це крок до отримання консульських послуг. Чи не так?
-
Лише в Торонто в п'ятницю є видача. В Едмонтоні та Оттаві в п'ятницю не видають
-
Точно?)))))😉
-
вы тогда в канаду никак без визы не попадете
-
У нас в Августе пришло eligibility и тоже тишина.
-
Тоді просто чекайте)))Основне вже ✅ ,залишилось зовсім трохи)
-
Добре, дякую
-
В когось після вас вже виготовлено?
-
Так,все надіслав ще на початку листопада 2024,тобто десь 2 місяці вже пройшло точно
-
всем такое дают в руки вместе с чеком об оплате. копия есть в клинике, где вы проходили медосмотр
-
Тоді десь пів року до наступного етапу,якісь документи просили до слати?
-
Не надавали. Проходила в Канаді.і Нам сказали, що нам нічого надсилати не будуть, всі результати автоматично будуть надіслані в іміграційну службу, в мене тільки може чеки залишилися
-
Я так розумію перше це повинен бути візит до сімейного щоб запитати чи я кваліфікуюсь на це
12 Jan 2024, 17:45
374963/433116
43 minutes ago