PR CUAET
-
Яка провінція?Якщо не Квебек,наступний етап,десь 5-6 місяців
-
Вітаю. Можливо хтось знає, скільки коштує медогляд зараз? Потрібно для подовження WP.
-
Я маю ПР ,якраз оце я собі " заробила" коли пахала як кінь на оце ПР. Тепер не знаю з чого почати
-
Вибачте,подався 5 листопада)
-
Якого числа ви подалися?Ви не могли податися 5 жовтня 2023
-
Краще б вже це🤣
-
Нічого подібного, я переробляла форму і валідувала скільки завгодно було раз.
-
Всем привет!👋🏻 Вопрос: кто подавался в июне на AOS по старым условиям У меня ситуация заявку начали рассматривать в ноябре офицер Climant, звонил по телефону спрашивал работаем ли там же.. и всё и 2 месяца ни ответа ни привета подскажите пожалуйста может у кого-то был этот же офицер, как быстро получили номинацию?
-
В мене була така проблема,я вводила дату народження 8 число,а треба 08
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка актуальний графік коли можна забрати виготовлений паспорт в Оттаві?
-
Дивлячись яке консульство та настрій працівника 🤷
-
Тоді залишилось щоб ви отримали портали (лендінг) і екопр :) (якщо не буде більше дозапитів)
-
Так, це найкраще і мало б бути найпевніше
-
Значить щось ви не то робите. Можете розказати як саме ловите? Чи стали в чергу очікування?
-
Є ще теорії змови
-
Скорстайтесь онлайн сервісом ILovePdf, там можна все зробити, і стиснути і сторінки додати прибрати і тд
-
Простите, можно подробнее за бензин и какая провинция у вас ??
-
І правда, допомогла ваша рекомендація, щиро дякую! Вдалося записатися на чергу.
-
Простите, а с незначительными , как они оформляются ?
-
То поділіться з нами чим саме він може бути цівавий ще, може ми чогось незнаємо тут, и ви нам зможете своєю інформаціє допомогти, дату зірку надії.
12 Jan 2024, 17:45
374984/431096
4 minutes ago