PR CUAET
-
Натисніть в анкеті (там де додавати документи) натисніть на кружечок з буквою " і " біля слова Passport, і там пояснення, здається написано було що будь-який документ де ім'я адреса.. Якщо немає тревел документ. (можу помилятися, бачила, але конкретно не пам'ятаю, самі подивитися)
-
Доброго вечора! Я глибоко вибачаюся, може вже були відповіді на моє запитання, але я їх не знайшов. Подача: 1 грудня 2023 року. АОР та запрошення на біометрію: 9 липня 2024 року. Здали біометрію 12 липня. Далі тиша. За цей час змінили адресу проживання. Синові виповнилося 16 років поміняли паспорт. Чи маю я повідомити в IRCC про зміну адреси та зміну паспорта сина? Якщо ТАК, то підкажіть, будь ласка, за якою адресою повідомляти. Дуже дякую за відповідь. Всім гарного вечора!
-
Тому що люди часто про це говорять так запитання про цю анкету і є чи там потрібно буде додавати докази
-
Хтось може підказати, чи можливо зарахувати закордонний досвід роботи при подачі заявки на AOS, якщо НОКи співпадають, але в Канаді(Альберті) ще не відпрацював рік? Чи треба мінімум рік в Альберті працювати в будь якому випадку?