PR CUAET
-
калгарі є слот на травень 2026
-
Доброго дня. У кого були проблеми з заблокованим CRA акаунтом. Як вирішували цю проблему? Опишу коротко, мені заблокували акаунт десь пів року тому. Сьогодні дзвонила в CRA і вони після тривалої перевірки порадили створити новий акаунт. І тут нібито нічого складного, але не виходить це зробити. Напишіть, будь ласка, в особисті якщо в когось було щось подібне і як вдалося вирішити цю проблему. Дякую
-
Так,різниці немає в якій ви провінції знаходитесь
-
На порталі ircc заповнюєте онлайн заявку на нову візу
-
Хоча б Різдво у Нью Йорку можна планувати ))
-
В фб в постах люди почали писати, офіційно нічого нема. Але там підіймають теми, що буде з програмою нашою...з відставкою. Бо щось тут не так зараз. Кажу мене здивував колумбієць, що так швидко. А питала чому бо в них кіднепінг і так далі
-
Бачив минулого тижня в Калгарі на лютий і квітень 25 але не дало вибрати час
-
Мені подобається як люди голосують, гра в демократію, свобода слова, вибору.
-
У кого такая же проблема что через дию не получается зайти на сайт? После подтверждения нужно перейти в браузер и страница должна обновится, но этого не происходит уже второй день. Через компьютер получается зайти, но для меня этот способ не подходит, т к на работе в это время.
-
Так написано же нок и позишн шеф это менять нельзя
-
Я в сб зловила на грудень 25 , зараз наче нічого немає
-
Цікаво , як вони ставляться до того , що noc залишився той самий , але працюєш вже сам на себе , або компанію свою відкриваєш . Немає сил вже так працювати )) Не зустрічали часом такого ?
-
В минулому році я сплатила близько 400$ на пенсійний фонд. У мене було менше 30 тис але і не 3 тис за рік, хоча витрат було дуже багато. Я думала нічого не буду доплачувати, або в 0 вийду
-
Я чекаю,чи є якась інформація?
-
Доброго вечора. Чи потрібно здавати біометрію та медицину, якщо все було здано в Києві в 2024 році? Чи є тут люди, яким це зарахували?
-
13 січня писали
-
AOR.яка остання дата подачі отримала ?дякую
-
Распечатываете анкету, вы заполняете свою часть, доктор свою, несете/отправляете в министерство, ждёте 30 дней
-
Так,обов’язково! www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/contact-ircc/web-form.html
-
Можете не работать но в течение 12 месяцев должно быть full time job часов а это примерно 2087 часов в год
12 Jan 2024, 17:45
375063/425529
5 minutes ago