PR CUAET
-
Дякую,ми подали 12го січня…нічого не отримали
-
Хтось може поділитися типовими документам роботодавця, що підтверджують його eligibility. Де можна знайти перелік цих документів, а не просто eligibility criteria? І ще питання ще приводу з приводу "demonstrate the need for the position: - Valid work Permit (це мій work permit мається на увазі?
-
Скажіть будь ласка, синові виповнилось 17 років, до Канади приїхали два роки тому, я можу йому зробити новий закордонний паспорт, якщо він не стоїть на військову обліку?
-
Подати на візу зсередини Канади через портал IRCC
-
Ви не додасте в форму нових рядків і сторінок, вона зламається. Додаткову інформацію завантажуйте в поле Client information
-
Ось ми теж 27 Дякую, що відповіли Чи пробували ще раз? Чи все ще чекаєте?
-
Якщо ви подалися на продовження дозволу на роботу до кінця терміну його дії, то він продовжує діяти навіть якщо його термін сплив, до дати прийняття рішення по продовженню. Якщо я вас правильно зрозумів, працювати ви можете
-
Добрий вечір. В мене виникло таке питання. Мій закордонний паспорт закінчується у вересні ( через 9 місяців) але мені вже треба його поновити. Чи можу я податись на оформлення нового паспорту, а не на його продовження? Дякую!
-
Це все зрозуміло, то так думки в голос ) своя компанія якій два роки теж не підходить , маєш на когось працювати. Я про випадок після номінації. Умови то були дотримані , при подачі і отриманні номінації.
-
Ні, не подавались ще
-
Я з моменту подачі двічі змінила адресу, сповіщала кожного разу , але жодної відповіді за рік не отримувала
-
Краще зробити паспорт, щоб все було гладко, хоч можна подаватися і з простроченим. Тим більше це донька - проблем не бачу абсолютно. Зараз вже можете починати ловити слоти і подаватися на новий укр паспорт