PR CUAET
-
Це все зрозуміло, то так думки в голос ) своя компанія якій два роки теж не підходить , маєш на когось працювати. Я про випадок після номінації. Умови то були дотримані , при подачі і отриманні номінації.
-
Ні, не подавались ще
-
Я з моменту подачі двічі змінила адресу, сповіщала кожного разу , але жодної відповіді за рік не отримувала
-
Краще зробити паспорт, щоб все було гладко, хоч можна подаватися і з простроченим. Тим більше це донька - проблем не бачу абсолютно. Зараз вже можете починати ловити слоти і подаватися на новий укр паспорт
-
Дуже дякую! А ще таке питання, в мене український паспорт старого зразка і мені вже виповнилось 25 років. Я мала поновити фото в цьому році, але не було такої можливості поїхати в Україну. Чи можуть виникнути проблеми через це?
-
дякую. це донька дружини. step daughter виходить
-
А як Ви знаєте що ця професія в попиті? Є документ по Альберті, там ця професія в low demand. Є прогноз по регіонах Альберти, там ця професія в below. Можливо на Indeed, багато вакансій, але це не значить що іміграційний офіцер вибере Вашу заявку. Позапитуйте у людей з такою самою професією в Альберті, чи отримували вони IOE останнім часом.
-
wow, чудеса сегодня, пришел eCOPR только что. P2 был Oct 22
-
24 години
-
Я пыталась соскачить с трп ( тоже при въезде не было загранки) вклеев визу и покинуть Канаду и вернуться. Но мне отказали во вклееки ( может это просто я такая везучая конечно)