PR CUAET
-
24 години
-
Я пыталась соскачить с трп ( тоже при въезде не было загранки) вклеев визу и покинуть Канаду и вернуться. Но мне отказали во вклееки ( может это просто я такая везучая конечно)
-
А если вы просто подадите на вп. То вам прийдет отказ. Уже прошла этот этап. У вас в паспорт вклеена виза?
-
Тут ви праві, 30 тис і 3 тис це величезна різниця з точки зору податків. А загалом має значення конкретна сімейна ситуація, наявність дітей і т.п. Які були доходи / витрати сім'ї, бізнесу .
-
А є ті, хто віддавав документи на виготовлення паспорту 2.12- 6.12? Який у вас статус виготовлення? Мені одній здається, що він застряг в мене?
-
Доброго дня всім. Чула, що дітям не можна буде зробити закордонний паспорт без українського. У доньки закінчується закордонний, українського немає. Я так розумію, що і продлити його теж не можна. А зробити український можно тільки в Україні. Будь ласка ,може хтось знає варіанти виходу з цієї ситуації, окрім поїздки в Україну?
-
Це якщо без пари, а з чоловіком (жінкою) менше
-
Я подавала окремо на себе і окремо на чоловіка з свого акаунту
-
@rosebayimmigration Доброго вечора! Підскажіть будь ласка як краще подаватись на продовження WP для себе і дітей, разом чи окремо на кожного???
-
Роман, дякую за відповідь. Хотів тільки уточнити, мій консультант скинув посилання де дивитися, що потрібно замовляти ось тут www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/police-certificates/how/croatia.html В моєму випадку і у Вашому, я так розумію, так як ми вже більше пів року не перебуваємо в Хорватії, нам потрібно робити тільки цей документ. Це воно і є, що Ви скидуєте?