PR CUAET
-
Свидетельство о рождении требуют? А если нет его?
-
Если у вас укр гражданство,то нажо
-
@prcuaetua скам
-
Какой уровень нужен для подачи на пр?
-
Если, например , не жил последние 5 лет в Украине более 3х месяцев? нужно ли получать справку о несудимости в Украине?
-
Коли технічно не має значення, головне щоб шлю був правдивий. Проте якщо шлю свіжий то до нього і запитань переважно більше. Якщо про жовтневу програму для Українців, то поки не відомо чи будуть якісь критерії. Наприклад під час саме споннсорства Канадцем, людини ззакордону, то досить прискіплаиво ставляться до шлюбів. По перше вже факт того що є свідоцтво про одруження це жирний плюс, але можуть також бути різноманітні інтервью, на яких супрігув можуть один про одного все що завгодно питатися.
-
Крім того потрібно також розуміти що люди, які в цьому і подібних чатиках, це вже люди, які намагаються щось читати і розбиратис, і ви явно один із них. Але як показує наша практика, є в рази більше людей, які ще нічого не читали, і про ПР навіть не починали дізнаватися. Всі вони хлинуть до нас клієнтами рівно через 15-18 місяців. Запара буде ще та. Так само до нас дуже часто звертаються коли вже всі статуси пройшли, і на нові ніхто не подався, і люди зрозуміли, о щось не то, але ще поняття не мають в якій вони халепі - і ми це все намагаємося зібрати до купи, і поставити назад на ноги. Так що щось корисне ми таки робимо. І як ви правильно сказали, якщо є попит ... Якби не було попиту, ми б не здобували спеціальну оствіту, не здавали б екзамини, не займалися б постійною звітністю і тд ітп. До речі розгляньте RCIC як професію, якщо вам іміграція дається легко. В нас гостра нехватка дійсно толкових спеціалістів. Клієнтів всім вистарчить (Канада запрошує по 400 тис Прів в рік, а також обробляє поза мільйон різноманітних тимчасових заявок)
-
Хто в консалтингу працював, або просто в будь якому професійному сервісі також страждає від проф деформації. Є речі які мені через 10 років здаються очевидними, і інколи мусиш себе тормозити, бо насправді 80% людей, які тільки почали розбиратися в тому чи іншому топіку, поняття не можуть про це мати. Наприклад, в людей часто буває непорозуміння як подавати на ПР після номінації. Хтось думає що ПР це завжди через ЕЕ, хтось думаю що на нього треба подаватися окремо але не розуміє де (IRCC наплодило більше 6ти порталів, чорт ногу зломить), а хтось думає що провінція сама подає на провінційний етап. Недавно в фейсбук групі по іміграції можна сказати "врятував" людину, яка отримала номінацію від Манітоби, і спокійно чекала поки провінція подасть її на федеральний етап, і вона отримає ПР. Ще б так трохи почекала, і номінація б закінчилася.
-
В чому смисл з адвокатів? Всі закони і судові процедури є в вільному доступі. Більше того в вільному доступі є все прецедентне право. Адвокати такі ж люди, просто які вже потратили від кількох років, до кількох дусятків років на це "вивчення". Звісно піти в суд оскаржувати штраф за перевищення швидкості можна самому, так само як і (в більшості кейсів) податися на якусь просту іміграційну програму (типу AOS чи CEC). Проте доволі часто виникають запитання, які не легко точно відповісти просто почитавши один раз сайт/інструкцію. Бувають кейси коли якісь проблеми в біографії, і треба знати як їх адресувати. Буває що питання вроді всі прості, але їх дуже багато, і замість 10 годин "вивчання" можна заплатити за одну годину конкретних відповідей. І тд і тп. Ми нікому не навязуємо свої послуги. Хто до мене звертався, прекрасно знає, що я ні разу навіть не натякнув, що без мене ніяк. Але казати що наша професія "бесполезная", ну мягко кажучи "не камільфо".
-
Здравствуйте. Может быть у кого-то есть пошаговая инструкция как создать профиль в Express Entry? Если есть, поделитесь пожалуйста 🙏🙏🙏
-
Сомневаюсь,что по детям до 18 ,но если что придется родить ще одного😂