PR CUAET
-
А є ті, хто віддавав документи на виготовлення паспорту 2.12- 6.12? Який у вас статус виготовлення? Мені одній здається, що він застряг в мене?
-
Доброго дня всім. Чула, що дітям не можна буде зробити закордонний паспорт без українського. У доньки закінчується закордонний, українського немає. Я так розумію, що і продлити його теж не можна. А зробити український можно тільки в Україні. Будь ласка ,може хтось знає варіанти виходу з цієї ситуації, окрім поїздки в Україну?
-
Це якщо без пари, а з чоловіком (жінкою) менше
-
Я подавала окремо на себе і окремо на чоловіка з свого акаунту
-
@rosebayimmigration Доброго вечора! Підскажіть будь ласка як краще подаватись на продовження WP для себе і дітей, разом чи окремо на кожного???
-
Роман, дякую за відповідь. Хотів тільки уточнити, мій консультант скинув посилання де дивитися, що потрібно замовляти ось тут www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/police-certificates/how/croatia.html В моєму випадку і у Вашому, я так розумію, так як ми вже більше пів року не перебуваємо в Хорватії, нам потрібно робити тільки цей документ. Це воно і є, що Ви скидуєте?
-
Хтось вже отримував WP погоджені після 10 грудня? Цікаво чи є сенс вже писати IRCC, чи розраховувати, що ще надішлють враховуючи страйк пошти та новорічні вихідні
-
в анкете укзываете common law, если так оно есть и все. если вы анкету уже заполняете, то вы видите, что в кабинете нет слота грузить ни св о браке, ни какие доки о common law, тк вы вп получаете на основании того, что вы - гр украины, если вы опросник прошли верно, как я написала.
-
Як вам зручно, це не принципово (на мій погляд)
-
Підскажіть будь ласка в чому може бути причина при загрузці форми imm 5710 пише технічна помилка, а коли зжимаю той файл в ilovepdf то пише чомусь невірний файл, не знаю як і загрузити ((((