PR CUAET
-
Підписи тут збирати без погодження адміністрації забороняється
-
User Con has 2/3 warnings; be careful!
-
Con [6753441877] попереджений (2 з 3).
-
/warn
-
Виходить що список професій які в high або low demand нічого не вирішує. Кого хочуть того і запрошують 😔 Я додивилася у Вас нок інший. Там запитували про 72101
-
Що ви маєте на увазі. Вам видає цю довідку державний орган Німеччини, він на фірмовому бланку. Він я так розумію не повинен мати апостиль.
-
А як заявнику взагалі знати без замовлення нотаток, що його анкета загублена, якщо в електронному кабінеті вказано, що вона успішно подана?
-
В Калгари
-
У мене велике прохання закінчити цю тему, учора вимущені були видаляти все це. Зараз знову починаєте теж саме
-
В якому регіоні Альберти Ви проживаєте?
-
😄🥹😃☹️🙃😀😍 За які порушення можна втратити чи не отримати PR. Дата та час: 12 січня 6:00 PM EDMONTON 8:00 PM TORONTO На вебінарі ви дізнаєтесь: - За які порушення імміграційного законодавства можна втратити право на PR. - Основні правила, яких необхідно дотримуватися під час перебування у статусі тимчасового чи постійного резидента. - Ефективні способи вирішення конфліктних ситуацій з імміграційними органами. Спікер: Остап Босак Міграційний консультант: #R707276 Email: info@bosakimmigration.ca Кому буде корисно: -Тим, хто уже отримав омріяний PR. -Тим, хто планує подаватися на PR або вже перебуває у процесі подачі документів. -Всім, хто хоче краще розуміти правила та нюанси імміграційного законодавства Канади. Посилання на вебінар буде надіслане після реєстрації: forms.gle/2pcK3KX62LeNxMtc8
-
Мне Chan звонила перед тем как сделать дозапрос на документы. Разговаривали больше 10 минут
-
Доброго вечора, скажіть будь ласка, чи приймуть документи на виготовлення закордонного паспорту без української прописки?
-
Тільки що відповів вище.
-
До чого тут консультанти? Погодження може дати тільки одна людина @prcuaetua
-
Привіт! Продається машина в Калгарі: 2010 Audi A3 with 157,000km. Manual transmission and always kept in a heated garage. No rust on it. $8000
-
Тому що це перетвориться на срач і ця група створювалась не для такого. Ще один раз щось таке зробите отримаєте ще один варн...
-
Повеонутись на сайт натисніть. Потім натисніть консульські послуги.. Далі думаю розберетесь
-
По телефону? Он звонил вам лично? Просто они вроде бы никогда не звонят апликантам, только работодателям.
-
Йдіть в банк і просіть GIC . Це дуже фіксований процент, без купівлі акцій.
12 Jan 2024, 17:45
375178/471039
2 minutes ago