PR CUAET
-
Флуд. Пункт правил 5
-
мене в паспорті стоїть що виписаний, документи приняли, питань не задавали. Торонто
-
Друзі, не перетворюємо знову , другий вечір підряд гілку у флуд
-
З пустого місця
-
Що це за скарга
-
Скаргу надіслано
-
/report
-
Добрий вечір! Підкажіть, будь ласка, чи я зможу податися на два паспорти (дорослий та дитина) через один слот? Можливо хтось стикався?
-
В зверніть увагу кнопка записатися на візит чи шось таке
-
Ооооо😀
-
Доброго вечора підкажіть будь ласка спіймала слот на себе але паспорт потрібен чоловікові. То можна взяти свідоцтво про шлюб для підтвердження.
-
DHL замовите одразу після того як ваш паспорт змінить статус "виготовлено але не доставлено", не раніше
-
1 слот - 1 паспорт.
-
Ні. Він сам має піймати.
-
В нас Едмонтон, дякую🥰
-
Всім привіт! Підкажіть, будь ласка, хто може допомогти з виготовленням дублікату диплома в Україні?
-
172 дол в Торонто та Оттаву завчасно робите Мані ордер на пошті. Тільки в Едмонтоні оплата дебет картою.
-
Якщо можна, зробіть буд ласка постійний "мют" для Con , щоб від нього не йшло в маси це безглуздя, яке він розповсюджує
-
Якщо у вас не вийде з Резерв. Попросіть тоді в консульстві - може вам хоч фото дадуть зробити,або скан зроблять... Не чув ,щоб таке хтось робив ,але пробувати треба .
-
Я не знала усіх цих законів, а тепер коли знайшла цю групу подумала можливо щось ще змінити
12 Jan 2024, 17:45
375248/438329
3 minutes ago