PR CUAET
-
Всім привіт! Підкажіть, будь ласка, хто може допомогти з виготовленням дублікату диплома в Україні?
-
172 дол в Торонто та Оттаву завчасно робите Мані ордер на пошті. Тільки в Едмонтоні оплата дебет картою.
-
Якщо можна, зробіть буд ласка постійний "мют" для Con , щоб від нього не йшло в маси це безглуздя, яке він розповсюджує
-
Якщо у вас не вийде з Резерв. Попросіть тоді в консульстві - може вам хоч фото дадуть зробити,або скан зроблять... Не чув ,щоб таке хтось робив ,але пробувати треба .
-
Я не знала усіх цих законів, а тепер коли знайшла цю групу подумала можливо щось ще змінити
-
Дякую 🙏🏼
-
Так тут в чаті комусь казали в консульстві "пишіть останню адресу де були зареєстровані"
-
Так. Але не зволікайте. Все дуже швидко змінюється! Ви могли ще рік тому зробити йому паспорт на 10 років.
-
А ще підкажіть хтось будь ласка, оплачувати збір там на місці, чи завчасно? І як замовити доставку паспорта DHL?
-
Супер, значить якщо не стоїть що «виписаний» то ще краще
-
АОР - 3-6 місяців Рішення можна чекати ще 6+ місяців Зараз в середньому 8-12 місяців все разом, але далі буде довше
-
You need to be an admin to do this.
-
Кажуть на сайті популярно розписано, я не замовляла 🤷 мені автоматично дипломатичною поштою дійшло за місяць (але якби й пів року то мені не горить)
-
Я оплатила зашвидко, і DHL відповіли що здійснена оплата буде дійсна протягом одного календарного року з моменту оплати)
-
Але йому не приходить підтвердження на електронну пошту
-
Вы в какой провинции?
-
А как это сделать?
-
Фото повинні надавати, але треба їхати туди. А на місці у них це просити зробити.
-
Якщо в Резерв+ пише військовозобовʼязаний, новий паспорт дадуть?
-
Доброго дня, чи може дружина оформити паспорт по моєму слоту?
12 Jan 2024, 17:45
375263/472593
11 minutes ago