PR CUAET
-
Ні, гуманітарна лише в тих випадках коли у вас немає можливості в інших програмах
-
всім привіт, начиталася тут різної інформації... щось зрозуміла, щось не зовсім.. прошу терпіння до мене, тому що всі вже багато писали, а я все одно питаю): як мені зробити евалюацію дипломів "молодшого спеціаліста" одеське художнє училище , та "Бакалавр" Одеський ПедУнівер. ? це мені потрібно для PR-MPNP. будь ласка напишіть покроково що і як мені робити 🙏🙏 що я зрозуміла з листування людей в цій групі: 1- зайти на сайт WES - зареєструватимуться, заплатити за 2 дипломи близько 300 $. 2- зайти на сайт Apostille.ua там зареєструватися, відправити по емейлу дипломи та додатки з оцінками, заплатити 100-150 $. 3- Апостиль.юа відправить сам мої документи оригінали поштою в канаду в WES. 4- WES після отримання листа від Апостиль.юа розглядають та оцінюють дипломи протягом місяця, а потім на моїй сторінці на сайті WES дають мені знати про результати. якщо я маю рацію по всіх пунктах , просто напишіть "так!" ....а якщо ні ... виправте будь ласка...
-
Ви виключення з правила
-
Ні, в Оттаву. Дружині також надійшов паспорт, тому спробую просто запитати що і як коли поїдемо з нею разом.
-
Мені так казали у консульстві, але коли я читав інформацію у них на сайте там сказана що потрібно записатись. В графі вибору консульскої послуги зʼявилась нова стрічка, не бачив такої раніше, «видача готового паспорту», система питає чи чоловік я, та натискаючи так, пише що я ніхто в реєстрі оберіг.
-
Дякую за пораду! Буду пробувати а там подивимось. Дякую всім за участь! Якщо будуть новини, напишу.
-
Як замовити DHL доставку,підкажіть хто робив?
-
Тсссс… не спугніть:)) я паспорт замовляв раніше ніж закон та резерв+, не знаю чи це має якесь значення
-
Для інформації, Торонто, доставка DHL, замовили через тиждень після того, як паспорт було виготовлено. Трек номер надали через 20 днів тільки #dhl доставка