PR CUAET
-
Ви виключення з правила
-
Ні, в Оттаву. Дружині також надійшов паспорт, тому спробую просто запитати що і як коли поїдемо з нею разом.
-
Мені так казали у консульстві, але коли я читав інформацію у них на сайте там сказана що потрібно записатись. В графі вибору консульскої послуги зʼявилась нова стрічка, не бачив такої раніше, «видача готового паспорту», система питає чи чоловік я, та натискаючи так, пише що я ніхто в реєстрі оберіг.
-
Дякую за пораду! Буду пробувати а там подивимось. Дякую всім за участь! Якщо будуть новини, напишу.
-
Як замовити DHL доставку,підкажіть хто робив?
-
Тсссс… не спугніть:)) я паспорт замовляв раніше ніж закон та резерв+, не знаю чи це має якесь значення
-
Для інформації, Торонто, доставка DHL, замовили через тиждень після того, як паспорт було виготовлено. Трек номер надали через 20 днів тільки #dhl доставка
-
Я б в такому випадку подававася на ТРП+ВП поштою, і паралельно на ВП онлайн з посиланням на той ТРП, і проханням таким чином забрати ТРП через те що inadmissibility більше немає. Але для того щоб могло спрацювало, заявка на ТРП вже має бути подана. Бо поки є ТРП, то проста заявка на ВП не буде прийматися.
-
Всім привіт, я розумію що у уряду Канади логіки шукати не треба, але всеодно спитаю щоб хоч якось зорієнтуватися по часу. Ми подали документи на федеральний рівень 20 серпня 2024 після отримання номінації від провінції НБ по програмі Skills workers, і по сьогоднішній день ще не отримали AOR. Скільки у кого часу пройшло до отримання, бо в нас вже 20 січня буде як 5 місяців, це нормально чи треба їх за щось посмикати. Дякую за відповідь
-
Оттава, доставка Укрпоштою. Паспорт на перевірці був дуже довго 20 днів, потім доставка припала на забастовку канадської пошти. У інших може бути набагато швидше. Вийшло по очікуванню так як і dhl(в моєму випадку), але в 10 разів дешевше, за dhl. #укрпошта