PR CUAET
-
Оттава, доставка Укрпоштою. Паспорт на перевірці був дуже довго 20 днів, потім доставка припала на забастовку канадської пошти. У інших може бути набагато швидше. Вийшло по очікуванню так як і dhl(в моєму випадку), але в 10 разів дешевше, за dhl. #укрпошта
-
Ранок починається не з кави, а з перевірки пошти та порталу, очі 👀 вже болять.🤣
-
Можна дітям зробити новий закордонний паспорт навіть без українського. Головне, що є в дитини зараз закордонний паспорт, тому проблем не має бути. От якщо дитина взагалі немає ніякого особистого документа, що підтверджує її особу (свідоцтво про народження не рахується), і виїхала за межі України тільки по вклеєному її фото в паспорті когось з батьків, то в такому випадку була б проблема з подачею на перший закордонний паспорт. А у вашому випадку все має бути добре. На сайті в переліку документів біля українського паспорта пише в дужках "за наявності", тобто не є обов'язковим, якщо є інші документи з переліку.
-
Схоже що треба вирушати до консульства як можна скоріше. Дякую!
-
На вашому скріншоті червоними буквами пише, що консулів не знайдено. Таке пишуть на тих послугах, які ще не ввели в дію. Тобто на майбутнє планується, що забирати потрібно буде по запису. Але поки що ще це не працює і всі консульства видають по графіку своєму в живій черзі. В грудні тільки Торонто на якийсь час пробувало запустити це в дію, але через короткий період часу вони це скасували і повернулися до видачі по живій черзі.
-
Ще сьогоднішні новини з відставкою Трюдо та припинення роботи уряду до якогось там березня. Хвилююсь щоб і служба міграційна також ні призупинила свою діяльність на цей період
-
Вот я так и думала сразу на два податься. Только я немного запуталась, можно уточню, правильно ли я поняла : подавать почтой и потом сразу одновременно онлайн. При этом при онлайн подачи на вп описать ситуацию, сказать, что паспорт есть, и попросить отметить первый ТРП? Но тогда я не понимаю почему Вы пишите, что тогда на момент подачи заявка на новый ТПР должна быть подана, ведь решения по ней ещё не будет.
-
То тим більше у вас не мали б взагалі про Резерв питати. Десь тут в гілці раніше люди відписувалися про те, що подалися до закону і забирали без резерву після введення закону. А Оттава досить лояльна порівняно з іншими консульствами, тому все має бути добре у вас.
-
Доброго вечора. Як мені вдасться спіймати слот на виготовлення закордонного паспорта, я можу його передати своєму синові якому 17 років?
-
Але, з вересня чекаємо