PR CUAET
-
Дякую, а на цьому этапі вони ще роблять перевірку, я думала, що перевірка вже закінчена коли вони пишуть, що Meet criterias
-
Почитайте ту довидку и поймёте, что ее никак не отличить от фальшивой. Все способы верификации были преднамеренно убраны. Даже QR код не верифицирует ее содержание
-
Здрастуйте!Возможно ли после визы кует с Канады попасть в Америку по визе you4you?
-
Доброго дня , хто в Квебеці подався по гуманітарній програмі ,чи правда, що на період розгляду заявки перестають платити дитячі гроші ?
-
Думаю,що вони роблять,бо багато кому після eligibility приходив до запит на military наприклад,тому перевірки тривають,meet criterias-це те що по всім критеріям ви підходити під цю програму (умови мати родича,цей родич 18+,і це родич,який є в переліку родичів і так далі,тобто умови програми).
-
Копіюєте шаблон та відправляєте звичайним листом, з почти основного апліканта заповнені по шаблону дані на кожного члена сімʼї
-
Официально нет,но говорят вроде с октября не рассматривают ,только кто успел податься до этого заезжают ,но за спрос не бьют в нос ,надо пробовать все …. Вопрос или откажут именно из-за куэт 🤷♀️
-
BC RNIP 12/01/2024 Федеральный этап подача 16/03 биометрия, запросили пройти мед комиссию. 2/04 дозапрос док 6/04 дозапрос 24.04 pre arrival letter. Тишина полная 6 месяцев, до 11 октября. 11.10 засчитана мед комиссия 11.10 final decision 15.10 portal 1 30.10 portal 2 ECOPR 6 JANUARY😊 Федеральный этап занял без недели год. Всем удачки!!! До этого подача на номинацию и получение заняло 3 месяца.
-
Ну я так розумію що так but I'm not sure 😊
-
Сорі, продублюю питання бо не бачила відповіді, як можна повідомити ircc про новий номер телефону через веб форму якщо ще немає aor? Коли обираю зміну контактних даних, видає опції змінити електронну адресу але номеру телефону нема. Чи це не важливо поки немає номеру заявки? Дякую
-
Ви вже отримали номінацію?