PR CUAET
-
У нас цей офіцер…
-
Прошу підказки, що б краще спати . Чоловік прилетів у липні , та загубив перміт, тому вернувся до дому через 2 неділі, не зробивши мед огляд тут . Зараз , збирається приїхати , мы відновили його перміт , але тепер не знаю , чи будуть якісь проблеми з цим у аеропорті ?! Копії перміту йому выслала, а що робити з мед. ? Чи зможе він гойо пройти тут по прильоту?
-
На федеральном этапе нельзя иметь два файла. Вы получите номинацию или первое одобрение по гуманитарной и вам придётся выбрать какой путь вам больше подходит. По провинциальной у вас есть какие-то сроки и необходимые документы. Но на гуманитарные нет никаких сроков и никаких гарантий решать только вам
-
ЕОІ заповнювали на AOS, запрошення отримали за ЕЕ стрімом…
-
Щось дуже мидлить він Тобто, ви не по AOS подалися чи вас відібрали по Alberta Express Entry?
-
Поки ні. Відправив цей офіцер запит про мій імплоймент до мого працедавця. Після отримання відповіді, ще до нового року, поки тиша. Статус заяви «Assessing…” Але в нас ЕЕ стрім…
-
Зрозуміло! Я думаю потрібно чекати, бо вони ще не всім видали номінації хто подався в червні і липні, але якщо вас відібрали по EE а не по AOS то може швидше розглянуть вашу заявку)
-
Вигода в тому що не потрібно чекати поки з'явиться гаряча вода, бойлер ваш і витрата ваша. Опалення так само, в нас в кондо навіть літом включали опалення і за нього виставляли рахунок, а так ви сам вирішуєте потрібно вам чи ні. Але якщо щось ламається то теж ваша проблема. Для мене це було б скоріше плюс ніж мінус.
-
Ніхто не перевіряє паспорти.
-
Зайти в е-Консул. Стати в чергу очікування в усі три консульства.( Може пощастить отримати слот ближчий час) Піймати слот завтра на 2липня в тому консульстві, яке найближче. Підготувати пакет документів і поїхати податись на паспорт. Якщо нічого не знаєте з вище сказаного, то перейти в гілку Слоти і прочитати все що написано людьми за останні кілька днів. Станете експертом))
-
ми також сьогодні отримали PR cards🎉🎉 картки надіслані з Sydney, NS 21 Dec