PR CUAET
-
Де можна глянути ці вибірки?
-
В самий низ сторінки www.alberta.ca/aaip-processing-information
-
“Car Craft Zone — кузовний ремонт ! Ми швидко і якісно відновимо ваш автомобіль, повернувши йому бездоганний вигляд. Заміна деталей, покраска, усунення вм’ятин — все це за доступними цінами. Професійний сервіс, гарантія на виконані роботи та індивідуальний підхід до кожного клієнта. Дзвоніть до нас, і ми допоможемо повернути вашому авто новий вигляд!”+1 (587) 899-9080
-
Люди порадьте що робити, чоловік отримав запрошення на подачу по AOS, робив все сам і швидше за все помилково ось тут поставив галочку ну і воно додало бали, блін, я аж тепер коли заповнила вже аплікацію додивилася, а то прикріпити ми не маємо нічого, хоча працює в сфері trades але не може отримати нічого схожого вже за 60 днів,що робити порадьте?
-
Ми теж подались со скрінами з Дії Перший раз чую про відмови. На новий паспорт подали ще у серпні але його й досі нема! Чи є можливість звоните у консульство и щось там питати??
-
Стосовно паспорта
-
Скажіть будь ласка, довідка про відсутність судимості, достатньо зробити витяг з ДІЇ і перевести на анг мову чи потрібно робити через консульство?
-
Доброї ночі. Хто знає, чи можу я зловити слот на себе, а прийде рідна сестра?
-
User Алиса has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Артём has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Катя has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Спірно що куает
-
1] The Applicant Fedir Yatsula is a citizen of Ukraine who came to Canada in 2016 on a study permit. He remained in Canada, receiving several study permit extensions, as well as a work permit and related extensions.
-
В обох випадках прямо вказано
-
User Анастасия has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Наступний абзац
-
Доброго дня, написали в особисті.