PR CUAET
-
Ви просто чекали чи нагадували про себе в IRCC?
-
User Илья has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Анастасия has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Вітаю, я вчора з ним зв'язався, чекаю від нього відповіді на коли можна буде запланувати роботу.
-
User Максим has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Окремим pdf або word файлом.
-
User Kira has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Нет, они аннулируют старый. Не знаю почему, но они так делают. Сыну аннулировали. И всем кто получал в тот день паспорта консул старый аннулировал.
-
Ні, не можу. Одна дівчина навіть не забрала паспорт, бо в неї була відпустка до Мексики через тиждень.
-
Доброго утра всем! Детям для продления визы в новый паспорт при медосмотре давать новый паспорт или старый? Когда прилетели в 2023 медосмотр не делали. Старые паспорта пока действуют.
-
Що значить не можете ? Я так робила . Це закон. 3 не можна, 2 можна
-
Чи можна якось податися на продовження ворк перміту ,якщо новий паспорт виготовлений але ще не доставлений,чи стикався хтось з таким?
-
Чи потрібно переробляти visitor дитини,якщо немає позначки Cuaet.А першому був,а в продовженого немає.В батьків в продовженому є.
-
Доброго дня,питання чи хтось брав слот по одному питанню,а по приїзді робили інше?..;)Оттава
-
Кому подовжили перміт без офіційної роботи і без self employed?
-
Привіт ,скажіть будь ласка ви попросили в консульстві скрін вашого паспорту який виготовлений але недоставлений в пдф файлі щоб податися на продовження вп
-
User Кристина has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Дякую
-
В іншій гілці люди писали, що декому вдавалося в посольстві отримати скан паспорту. (Але консули неохоче це роблять і часто відмовляються) Бо для подачі Вам потрібен скан нового паспорту. Спробуйте
-
Багато випадків було. Тут писали люди, що пробували по слотах на різні нотаріальні дії замовити паспорт. Відмовляли. В Торонто, наприклад, це дві абсолютно різні черги і два різних консула (2 віконця - на паспортні і на нотаріальні дії) І у «паспортного»консула не зʼявляється вільного часу, в той момент. В нього своїй лист із записом тих, хто по слоту на замовлення паспорту
12 Jan 2024, 17:45
375513/466699
2 minutes ago