PR CUAET
-
В мене сина теж на руках, але він анульований. В ньому дирки пробили. Він не дійсний.
-
Не можна щоб на Федеральному етапі було дві аплікації. Тоб-то якщо отримаєте аппрувалал від провінції перед відправкою аплікації на Федеральний рівень потрібно буде вибрати свій шлях.
-
Я заяву не писала при подачі на паспорт. Тому він не дозволив залишите паспорт дійсним.
-
тобто якщо подались за цією програмою, то не можна паралельно податись на звичайне спонсорство?
-
У вас аплікація не на паспорт прив'язана, а на людину.
-
Вона писала заяву і їй залишили і нічого не дірявили , бо в ньому візи є дійсні , єдине що я уточню, здається вона ще при подачі на новий писала ту заяву що хоче щоб старий залишився
-
Так а в чому взагалі проблема? Отримуєте новий паспорт, скануєте і відправляєте ааіп і все.
-
в августе был отправлен запрос на csq. также офицер сделал отметку, что ваша анкета полная, все доки есть
-
User Кира has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Просто якщо у вас по звичайному спонсорству піде діло швидше (а воно так і буде), то просто відізвати аплікацію з цієї програми.
-
Тоді я не одна, це трохи заспокоює, що мою справу не загубили. Співчуваю
-
Дякую.
-
дякую
-
According to Immigration Refugees and Citizenship Canada (IRCC), you can have two applications at once, but you may have to withdraw one before a decision can be made on the other— and you will not get a refund on any processing fees paid.
-
@OstapBosak действительно ли это так?
-
Ну от може тому, але б я все одно перед тим як заходити до консула спитала у віконечку може ще можна в той день написати ту заяву та все таки лишити паспорт без дірок , хто зна може пощастить і тоді вам не треба буде нічого висилати до ААІР
-
Огромное вам спасибо 🙏🏼 что ж так долго Квебек тогда тянет 🧐
-
Не берети довідку з сайту МВС - це те що вам треба. Консульство,якраз звідки і бере їх.
-
Все є, дякую за відповідь!
-
www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/individuals/topics/tax-free-savings-account/tax-payable-on-tfsas.html#toc0. все про податки TFSA з прикладами
12 Jan 2024, 17:45
375586/467247
4 minutes ago