PR CUAET
-
Через телефон не відкриває, а ноутбука немає, і в бібліотеці немає Adobe)
-
Добрый день. Вопрос по поводу TRP и продления Ворк пермита. Есть положительные случаи когда спокойно продлевали те кто заезжал по сингл тревел документу?
-
@OstapBosak чи треба праюцвати до отримання ПР по номінації SVO?
-
Звісно
-
Ви пробували відкрити через Adobe Acrobat?
-
Дякую за поради
-
Так, я розумію. Мій чоловік, коли подавав було саме так (не по цій програмі). А потім прийшов лист, що підтверджено PR. Дякую!
-
Детальніше про вимоги: Документи для підтвердження стажу роботи: Які документи ? Які вимоги? Reference Letter для підтвердження досвіду роботи для імміграції: Вимоги, Оформлення, Терміни Зразків багато в Інтернеті є Також можна перечитати цю інф англ на офіційному сайті NOC вам доведеться обирати самоістйно чи за допомогою мігр консультантів. Ваші day-to-day duties мають бути 80%+ схожими до описаних в конкретному році, на сайті.
-
Добрий день, у кого є форми IMM 5707 & IMM 5710 Ось ці анкети для продовження WP, я не можу їх відкрити ні з якого пристрою, будь ласка допоможіть Дякую
-
Дай бог. Интересно а если им позвонить, они смогут проверить?
-
если вы выезжали, то вы слезли с trp, тк он аннулируется при выезде
-
Для AOS?
-
можете тут ще подивитись
-
8-12 місяців
-
t.me/prcuaet/19036/426452
-
Всім привіт, хто може пояснити, де і як треба робити проплати для консульства, якщо можна в приват, дякую
-
это не значит, что вы делали правильно. на самой визе писано 'номер документа' для того, чтобы люди знали, куда смотреть. в трекере тот же номер визы указан при ее одобрении и даты ее валидности
-
Відправили на персоналізацію і тишина....... Що це значить? Найшли якийсь старий паспорт в базі і чогось чекають? Може надіслати їм (поліграфкомбінат) запит, чому затримка?
-
Так квота же. Можем и 10 лет ждать (хотя народ в группе получает за полгода, это радует на самом деле)
-
Отож.(( Ну почитала в своем документе, там написано что выезд из Канады приведет к его аннулированию. Вопрос продлят ли они мне по новому паспорту или посчитают что это Ворк пермит с нуля так как он привязан к другому документу - и откажут…
12 Jan 2024, 17:45
375697/467922
40 minutes ago