PR CUAET
-
Для AOS?
-
можете тут ще подивитись
-
8-12 місяців
-
t.me/prcuaet/19036/426452
-
Всім привіт, хто може пояснити, де і як треба робити проплати для консульства, якщо можна в приват, дякую
-
это не значит, что вы делали правильно. на самой визе писано 'номер документа' для того, чтобы люди знали, куда смотреть. в трекере тот же номер визы указан при ее одобрении и даты ее валидности
-
Відправили на персоналізацію і тишина....... Що це значить? Найшли якийсь старий паспорт в базі і чогось чекають? Може надіслати їм (поліграфкомбінат) запит, чому затримка?
-
Так квота же. Можем и 10 лет ждать (хотя народ в группе получает за полгода, это радует на самом деле)
-
Отож.(( Ну почитала в своем документе, там написано что выезд из Канады приведет к его аннулированию. Вопрос продлят ли они мне по новому паспорту или посчитают что это Ворк пермит с нуля так как он привязан к другому документу - и откажут…
-
Привіт. Підскажіть, будь ласка, як додзвонитись в ircc? Дзвонимо по номеру 8882422100 але не чуємо щоб казали що натискати, каже перейти на сайт
-
попробуйте. говорящая голова может видеть срок годности, а не факт вашего выезда, это прерогатива пограничников, а офицер имеет доступ в базу погранцов, а с офицером вы не сможете поговорить. лучше наверное написать письмо и спросить. но даже тогда они могут тупо выслать ссылку 'как подать на trp' и 'варианты отмены trp' и ничего вам по сути не ответить
-
Якщо ті бали не вибивають вас з вибірки - я б подавався. Можете додатково це описати в листі, що це випадкова помилка, але бали набрали і так
-
Для тих хто дійсно подавався ззакордону і не в Канаді - ні. Але у випадку подачі з Канади - я б сказав що так.
-
То ж це інша гілка.
-
Дякую
-
Express entry
-
Спробуйте залишити старий. І як мінімум зробіть хороші скани всіх сторінок. Але паспорт не привязує до ВП чи номінації, тому не повинно бути з цим проблем
-
t.me/prcuaet/47654/431765
-
Skilled Worker Overseas
-
SVO?
12 Jan 2024, 17:45
375708/433028
3 minutes ago