PR CUAET
-
В том то и дело, что народ получает, а я, за почти пол года даже анкету для заполнения не получила. Переживаю, может на кнопку «отправить» забыли нажать, как тут тоже случалось. Или в спам ушло, а я его пропустила 😏
-
Такая же ситуация как у той девушки, получила только что отказ в визе таким письмом
-
Вітаю ! Якщо ви вже отримали затвердження від CRA щодо T2201, ви можете скористатися DTC, щоб оновити свою форму TD1, і ваш роботодавець зменшить суму утриманих податків.
-
Дякую
-
Можна онлайн.
-
Невідомо чому так виходить 🤷Дуже сподіваюся, що вона власноруч скасувала свій слот, або їй запропонувало консульство на таке число а їй не підійшло чи вчасно не побачила. Ми можемо тільки вгадувати чому так, в консульстві також не знають чому так(бо не вони програмували е чергу), кажуть просто скасовувати такі слоти
-
Месяц, с 5 декабря
-
Да, вп до 25 апреля 2025, а трп до 10 апреля 2025 Еще есть онлайн поданная анкета на ворк пермит
-
Так, чомусь тим хто з Києва за 1,5-2 міс доставку роблять, висновки робила аналізуючи статистику серед знайомих)
-
Вітання усім! Я з сімʼєю проживаю в Канаді. Подавала тата на візу з України, чекає уже більше ніж півроку. Хочу подати з Молдови, бо поруч проживає. У кого був досвід за останній час. Буду вдячна за допомогу
-
Привет, подскажите, пожалуйста, статусы о готовности паспорта: «прибыл в дип установу» и «прибыл до зду» это один и тот же самый статус или разные? Просто на сайте консульства указано ЗДУ, в видео тоже среди статусов примеров есть ЗДУ, но нет дип установы. И не понятно, это разные статусы, или у нас просто как обычно через одно место сервис сделан?
-
Ciao. Мужики, у кого аналогичная ситуация, отпишитесь плиз. Не знаю шо в такой ситуации делать. Стоит ли идти в консульство за справкой и дадут ли ее вообще? Бо та, которую я заказал недавно вообще по ходу не имеет смысла)
-
Дякую дякую дякую 🙏
-
Кто-то в подобной ситуации ходил в консульство?