PR CUAET
-
Ой, дякую велике. Заспокоїли.
-
Підкажіть, будь ласка, як воно має виглядати, ніде не можу знайти інформацію про цей Money order
-
Вітаю! Маю два питання ❓ 1. Чи хтось знає якщо дитина 17 років пролетить до Канади в лютому 2025року, візу отримали по CUAET, чи може розраховувати на навчання в школі, я так розумію, що це і є Study Permit.? 2. Дитина 8 років, так само по CUAET, але прибуття в Канаду вже влітку орієнтовно, тобто після 31.03.2025р чи можливо розраховувати теж на навчання ?
-
Добрий день! Моя мати має візітор візу (вклеєна в паспорт), яку отримала в 2023му році по CUAET, але тоді у неї не вдалося нас відвідати. Зараз плануємо її поїздку в Канаду. То питання, ми ж правильно розуміємо що до поки термін дії візи не сплив, вона може заїхати не більше ніж на 6 місяців і всього один раз?
-
Чи дійсно там чекати +/- 20 днів(зараз пише 17)? Чи не виникає питань, що людина там побула тиждень і поїхала?
-
Привіт! А потрібно подавати довідку про несудимість з Канади на федеральному етапі?
-
Ага, тому і не знайшла
-
Я була в Торонто два рази. Люди починають займати чергу з 9-10 ранку
-
На сайті не знайшла
-
В Едмонтоні оплата на місці. Оплата канадською дебетовою картою. Money order робити не треба
-
У меня такая же ситуация , если вам удастся узнать пожалуйста дайте знать
-
Яке у Вас консульство?
-
Edmonton