PR CUAET
-
Чи дійсно там чекати +/- 20 днів(зараз пише 17)? Чи не виникає питань, що людина там побула тиждень і поїхала?
-
Привіт! А потрібно подавати довідку про несудимість з Канади на федеральному етапі?
-
Ага, тому і не знайшла
-
Я була в Торонто два рази. Люди починають займати чергу з 9-10 ранку
-
На сайті не знайшла
-
В Едмонтоні оплата на місці. Оплата канадською дебетовою картою. Money order робити не треба
-
У меня такая же ситуация , если вам удастся узнать пожалуйста дайте знать
-
Яке у Вас консульство?
-
Edmonton
-
Жива черга. Пн- Пʼят 13:00-14:00. Тільки незрозуміло з котрої години займати чергу. Ті хто отримав я так розумію виходять з цього чату. А ціна питання квитки на літак)
-
Яке у Вас консульство?
-
Ні, не замовляла, а обов'язково їх замовляти ? Я просто не розумію взагалі що це
-
Я якщо всім не встигають видати за цю годину? Тоді нові квитки купувати? 😆
-
Усім доброго дня. Допоможіть розібратися з такими питаннями. Паспорт закінчується у липні 28 року. Віза до Канади була поставлена до грудня 26 року, а WP отримала до березня 27 року. Чи є сенс подаватися на продовження WP зараз? Продовження буде до кінця дії паспорта чи можуть залишити на той самий термін? Взагалі продовження WP на який термін відбувається? Якщо на 3 роки, то може спробувати встигнути отримати новий паспорт?! Ще одне питання, якщо не знімали обмеження з WP, але медичний огляд проходили, чи можна зняти обмеження при подачі на продовження ворк перміту? Перепрошую за довге повідомлення, просто багато накопичилося 😢🙂