Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 775.1k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Nazarova Kateryna
    wrote on last edited by
    Edmonton
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Надежда
    wrote on last edited by
    Как вариант, можно податься на обычный ворк пермит с истекшим паспортом и на основании этой заявки продолжать работать. Скорее всего заявка будет рассматриваться очень долго и можно выиграть время пока не получишь ответ по TRP.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olena Myroshnychenko
    wrote on last edited by
    Жива черга. Пн- Пʼят 13:00-14:00. Тільки незрозуміло з котрої години займати чергу. Ті хто отримав я так розумію виходять з цього чату. А ціна питання квитки на літак)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Пустовіт Наталя
    wrote on last edited by
    Яке у Вас консульство?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    36028
    wrote on last edited by
    Доброго дня.Прошу підказати мені,чи потрібно для подачі на новий wp робити знову медогляд?Робили по приїзду у квітні 2023 року.Дякую наперед.
    1 Reply Last reply
    0
  • t470249149T Offline
    t470249149T Offline
    Катя Манчук
    wrote on last edited by
    Ні, не замовляла, а обов'язково їх замовляти ? Я просто не розумію взагалі що це
    1 Reply Last reply
    0
  • t468467693T Offline
    t468467693T Offline
    🇺🇦Eugeniya Khomenko
    wrote on last edited by
    Я якщо всім не встигають видати за цю годину? Тоді нові квитки купувати? 😆
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Natalia Zagorna
    wrote on last edited by
    Усім доброго дня. Допоможіть розібратися з такими питаннями. Паспорт закінчується у липні 28 року. Віза до Канади була поставлена ​​до грудня 26 року, а WP отримала до березня 27 року. Чи є сенс подаватися на продовження WP зараз? Продовження буде до кінця дії паспорта чи можуть залишити на той самий термін? Взагалі продовження WP на який термін відбувається? Якщо на 3 роки, то може спробувати встигнути отримати новий паспорт?! Ще одне питання, якщо не знімали обмеження з WP, але медичний огляд проходили, чи можна зняти обмеження при подачі на продовження ворк перміту? Перепрошую за довге повідомлення, просто багато накопичилося 😢🙂
    1 Reply Last reply
    0
  • t78290698T Offline
    t78290698T Offline
    Elena Silinskaya
    wrote on last edited by
    Все ще жива черга. Ми забирали влітку то довго чекали. Реально вихідний треба брати. За декілька годин хоча б в чергу стати toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/pass/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/otrimannya-vigotovlenogo-zakordonnogo-pasporta
    1 Reply Last reply
    0
  • t453782405T Offline
    t453782405T Offline
    Evan
    wrote on last edited by
    Хтось робив довіреність на осіб які знаходяться в Україні(на той момент поки ви були в Канаді) і якщо так то кого можете порекомендувати.Дякую величезне
    1 Reply Last reply
    0
  • t5513663946T Offline
    t5513663946T Offline
    Olha Olha
    wrote on last edited by
    Ні. Мед огляд дійсний 5 років
    1 Reply Last reply
    0
  • t5653602140T Offline
    t5653602140T Offline
    Oleksandr Lukashov 🇨🇦🇺🇦
    wrote on last edited by
    Справа, насправді дуже цікава. Перш за все, для врахування при підготовці апеляцій. По-перше, суддя зазначив, що визначаючи той чи інший чинник в якості "несуттєвого" або "недостатньо суттєвого", офіцер має надати відповідну аргументацію. І чим більшого значення надає заявник у своїй аплікації тому чи іншому чинникові, тим ретельнішою має бути аргументація офіцера. Тобто офіцер не може просто відмахнутись від якогось чинника , він має змістовно пояснити, чому саме не сприймає його в якості вагомого. Умовно кажучи, людина будує свою справу навколо психологічної травми від війни. Офіцер, припустимо, не вважає це вагомим для надання статусу постійного резидента. Але він не може це зробити просто так, він має чітко пояснити, якими саме аргументами він керується. Звичайно, кожен із цих аргументів потім може бути опротестовано. По-друге, суддя наголосив, що офіцер має широкі повноваження на ухвалення рішення, і має користуватись наданою йому законодавством свободою дій (дискрецією) у цих справах. Він може враховувати всі докази в комплексі, але може й визнати якийсь чинник в якості вирішального. В даному випадку суддя постановив, що офіцер штучно обмежив свої повноваження та не врахував докази доброї інтеграції заявника до канадського суспільства в якості вирішальних, хоча мав би, оскільки в хлопця 6 років в Канаді, зарплата 80к на рік, громадська діяльність тощо. По-третє, заявник - індієць, який подався на біженство у 2019 році, у якому йому пізніше було відмовлено. І хоча більшу частину часу, проведеного в Канаді, він працював, його все одно в принципі можна віднести до тих "bad actors", про яких говорили Трюдо з Міллером. Але рішення суду - свіжак, 23 грудня 2024. Тобто право лишається вічним, тоді як політична доцільність тимчасовою, і це дуже добре. Що ж стосується особистих обставин заявника, то вони доволі типові, і в інші часи ця заявка цілком могла бути задоволена. Просто для прикладу, знайома вірменка, вже громадянка Канади, кілька років тому отримала PR under H&C за пару місяців, оскільки родина її покійного чоловіка в Арменії не сприймала її, піддавала остракізму і навіть продала її місце на кладовищі поряд із чоловіком (там традиція купувати місця заздалегідь). Тож фото цього проданого місця, по суті, зробило справу. Тому батько-тиран у Індії та розрив із матір'ю та сестрами у разі повернення на батьківщину - цілком аргумент.
    1 Reply Last reply
    0
  • t912460742T Offline
    t912460742T Offline
    Eva
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Підкажіть будь ласка. Куди саме потрібно заходити щоб зловити слоти. Я зареєструвалася в Е – консул. Подивилася тут ваші скрини і не знайшла у себе на сторінці нічого подібного. Я розумію, напевно, вам часто ставлять це питання, але буду дуже вдячна за відповідь.
    1 Reply Last reply
    0
  • t7117917957T Offline
    t7117917957T Offline
    Anna Voron
    wrote on last edited by
    А Вам коли надіслали лист з такою вимогою?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Пустовіт Наталя
    wrote on last edited by
    Спробуйте написати в консульство. Я знаю лише за паспорти
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Пустовіт Наталя
    wrote on last edited by
    Не знаю
    1 Reply Last reply
    0
  • t591834925T Offline
    t591834925T Offline
    LENA
    wrote on last edited by
    Окей, а якщо ми робимо витяг з дії про несудимість, сказали два ордери по 40 дол.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olena Zatserkovna
    wrote on last edited by
    Я з вами цілком згідна. Просто порівняння нас, більшості українців, що можуть в будь який момент померти від ракети в Україні, кожний 2 має психологічні проблеми(просто в когось вони ще не проявились) а особливо у дітей. У нас було зібрання 60+/- дітей і коли в приміщенні включили тривогу(датчик спрацював), то ви б бачили очі і стан дітей… продовжувати можна довго і людина що боїться просто тата… а візу до сестри і мами може робити. Я саме це мала на увазі. А те що ви сказали, згідна, суддя дійсно прописав всі пункти на які треба спиратись по програмі. Це я тільки 2 раз бачу таке, зазвичай так не пишуть. Гарний суддя
    1 Reply Last reply
    0
  • t5212059390T Offline
    t5212059390T Offline
    Mariia Tymkiv
    wrote on last edited by
    Отримання паспорта в будь який день чи лише п’ятниця?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Таисия
    wrote on last edited by
    А я можу спробувати поїхати на кордон і попросити щоб офіцер анулював TRP?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags