PR CUAET
-
Если уже подались на гуманитарную программу и никаких движений пока не было, подача на беженство не аннулирует заявку на гуманитарную?
-
Це само собою
-
Ну если верить топику то много людей подают заявки сами не обладая нужно квалификацией
-
Я тут прочитала, що потрібно перевести годину на українську, інакше не показує
-
Ну конечно Они люди - а это лишняя головная боль при и так высокой нагрузке
-
Якщо ви отримали новий вп . Спочатку потрібно оновити сін номер в Service Canada онлайн або прийти в їхній офіс. www.canada.ca/en/employment-social-development/services/my-account.html Потім оновити вп і сін в банку, на роботі, health insurance, CRA.
-
Місяць, у дружини 2 місяці
-
Доброго дня! Підкажіть будь-ласка. Для дитини копію якого документа слід зробити що підтверджує адресу проживання? В дитини всього лиш Health Card і все.
-
В мене таке було,ця людина не знає що є слот для неї,бо імейл ваш
-
Доброго дня через дві неділі після подачі на подовження WP
-
Відкривайте е-консул на компʼютері, і Дію на телефоні, скануйте qr-код в Все відкриється
-
Это просто по желанию, для тех кто считает, что его кейс завис или что-то в этом роде и хочет узнать почему или попытаться узнать. Если вы спокойны, оно вам не надо.
-
Після отримання нового вор перміта де треба оновляти данні?
-
Ну вам лучше попробовать пересдать английский чтобы улучшить те самые баллы
-
Так. Питання всюди що попало, а на тестах видають щось іще третє. От мені і цікаво, чи хтось тут є з тих, хто здав електрику.
-
Подскажите Если долго не рассматривают заявку на продление wp Куда звонить и куда писать
-
Дякую
-
І опівночі Ви будете бачити слоти буквально 1 -2 хвилини Потім буде лише пропозиція стати в чергу очікування
-
Я вже подавала на апеляцію. Це рідінг тягне до низу мене
-
Вона ще при огляді мені повідомила,що правила змінилися і мають обоє загрузити ці результати
12 Jan 2024, 17:45
375869/458156
about a minute ago