PR CUAET
-
Знайома подавала документи в Оттаві. Приймали людей на виготовлення паспорта і паралельно видавали паспорти людям в порядку живої черги. Для тих хто отримує паспорти це добре, але тим хто по запису черга змістилася більше, ніж на годину. Вона мало не запізнилася на літак
-
Ворк перміт дадуть якщо віза закінчується?
-
А новую визу вклеивают до конца ворк пермита, или на 10 лет?
-
toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/pass/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/osobam-starshe-16-rokiv Ось написано, що треба
-
Підкажіть будьласка, може десь ще читали, не можу скласти план дій😱 В мого чоловіка паспорт закінчується у листопаді, а біометрія ворк перміт та віза закінчується у серпні 2025р. Починаємо з паспорту, а потім ? Біометрія-віза-ворк перміт. Чи як вважаєте?
-
Вітаю ! Заповнюю форму 5710 для мами, подовження WP по CUAET. На початку треба відповісти яка заявка подається. Який варіант потрібно обрати для подовження WP? - apply for a work permit with the same employer або - apply for a work permit for the first time or with a new employer Дякую.
-
Дякую, відео бачила, але вирішила перепитати…
-
Вітаю, ми з цим допомагаємо, напишіть в особисті
-
Дякую, дивно що Торонто то вимагає а Едмонтон ні
-
Добрый день. Когда мы приехали через Куает, ждем ПР и подаемся на bringing work permit, мы подаемся как Visitor или как Worker ?
-
Але ж там була умова, для отримання номінації, щоб був канадський досвід також відповідна сума на рахунку. Умови були виконані за це й дали номінацію, чому вони повинні відміняти її, якщо перестану працювати? Гроші на рахунку це ж і є гарантія моєї фінансової стабільності.