PR CUAET
-
Дякую ще раз . Ні на цьому тижні буду , аде в мене є загвоздка я з police check із В’єтнаму . Там вони трошки приковані і не хочуть давати якщо ти не у В’єтнамі. Юристи з відти відповіли що не можуть також зробити , тому що я не у В’єтнамі . Короче не знаю . Буду їхати до посольства просити там , дадуть чи ні . Квитки подивилась якщо туди їхати 3000$ 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ а ще там жить то мені вийде ця довідка золотою, якзо прийдеться їхати .
-
Если не секрет, вы по какому ноку идете?
-
Це нормальна порада, бо насправді програм і умов є десятки, і всі можуть бути дуже різними. Ми недавно це питання обговорювали між колегами, в тому числі радилися з Богданою (яка якраз спеціалізується на Альберті вже десь під десяток років), консенсус приблизно такий як я описав вище. Тому як на мене, особливо враховуючи те що зараз це досить швидко, я б особисто старався "не каламутити воду". Проте ситуації бувають різні, і в AOS ' варіант зміни роботи і робоитодавця при потребі
-
Мне другой консультант, с которым я вела дела сказала что крайне нежелательно менять даже работодателя, не говоря уже про нок. По сути апликант при подаче на номинацию приносит job offer, в котором прописано что он еще как минимум год готов работать на этом месте и этой позиции, а потом уходит. Ваше дело конечно, но рисковать уже отработанным временем и потраченными деньгами, стоит ли оно того?
-
О,дякую👍
-
так в AOS не можна😳
-
Ну що завгодно це трохи сильно сказано. По-перше добре читайте що буде написано в самій номаніції, ці речі можуть інколи відрізнятися від одного кейсу до іншого. По друге ви всеодно маєте відповідати умовам програми, тобто мати постійну роботу, в НЕ забороненому НОКу, і не під ліцензією (якщо у вас такої немає). Крім того будь які зміни такого плану потрібно повідомляти і в Альберту і в IRCC. Тобто при тому що зміна і роботодавця і НОКу можлива, вам потрібно буде надати новий джоб офер в відповідні відомтсва, і він повинен відповідати всім тим самим умовам.
-
Дуже дякую за вiдповiдь! Планую подаватись саме за AOS. Тобто виходить якщо нема restrictions то можна мiняти i робити що завгодно саме пiсля отримання номiнацiї. А яка назва того листка шо буде отримано пiсля номiнацiї, де можна подивитися цi обмеження буде?