PR CUAET
-
несколько сообщений до вашего буквально. t.me/prcuaet/19036/432802
-
Добрий день. Подала на бенефіти. Але коли вказувала дохід чоловіка то вказала ту суму яку він отримав в Україні. Але в період того року він їздив за кордон на практику на пару місяців, і там йому платили, за це я не вказала. Чи це вплине на розгляд? Як це можна виправити?
-
В опроснике нет, даже если есть?
-
Я просто шкільний табель взяла на всяк випадок, але нічого в мене не запитували про місце проживання. і взагалі майже всі копії повернули. Взяли мій паспорт і паспорт дитини, і ворк перміти. Навіть копії свідоцтва про народження не брали
-
Мда… и снова мимо
-
По чатам 5-6 точно видел
-
Підкажіть будь ласка чи може пенсіонерка з України 77 років приїхала по візі Куает отримати Disability в Оттаві?
-
В хронології був один екопр
-
Дякую!
-
Уже больше месяца « висит» ( да, это я сделала все думала может другое что есть, спасибо!
-
Так.
-
Без проблем за день продовжите паспорти. Батько може подати документи але повинен мати Резерв+ з відповідним статусом для отримання консульських послуг. Перелік документів на сайті консульства.
-
А що ще мала сказати адвокат? Вона рекламує свої послуги. Якщо б було інакше (я ніколи не повірю, що Канада вимагає такого грунтовного знання законів, судових справ при подачі на цю програму) то адвокати не були б потрібні.
-
Сьогодні отримала паперовий ворк перміт, схвалений 25 листопада 2024:)
-
Я тоже из БС. Получается если утвердят инвалидность, то можно как-то компенсировать бензин? Очень актуально, потому что много бензина уходит для поездки на работу, автобусы и метро туда не ездят….
-
Мається на увазі чоловік, жінка, залежні члени родини. Якщо це ваш випадок, то відповідайте так
-
Доброго дня. Хто ловить слоти з телефона, яким браузером користуєтеся? Google і Safari не підтягують авторизацію з Дії
-
вы wp получаете как украинец по cuaet, а не потому, что у вас - муж канадец и вы подались на спонсорство по мужк, получили AOR и теперь хотите wp на этом основании. в опроснике нет. в анкете да
-
Підкажіть це нормально що статус паспорта "дані відправлені на перевірку" вже більше 3 тижнів
-
Так чоловік канадець
12 Jan 2024, 17:45
376050/433116
about an hour ago