PR CUAET
-
В тому то й справа, що умови отримання номінації це минулий досвід, за який я отримав відповідні бали, яких виявилось достатньо для отримання номінації. І якщо я звільнюсь, то умови не порушуються. Адже досвід залишається(навіть він ще збільшився на рік, по відношенню до того що з'являлося раніше).
-
Доволі підозріло. Зазвичай перевірка триває день-два. Така затримка може бути якщо у вас десь є третій зайвий не анульований паспорт або якщо це перший паспорт для дитини.
-
Краще в Оттаву, там черги менше отже і слот легше зловити і працівники ввічливіше. В Едмонтон потрапити найскладніше. Торонто - непередбачуване, можуть нагрубити і не прийняти, а може і бути все окей.
-
-
Хто записувався в чергу очікування. Від цього є толк?
-
Эдмонтон на травень було за 1 сек пропали
-
Я в перші секунди пробувала і нічого
-
10 секунд і всі розібрали
-
Вони не працюють
-
Доброго. Якщо ви самі не скажите на це вони не будуть знати що там було в минулому не в Канаді . Якщо там дуже " впливова сума" і вона б змінила геть всю вашу картинку то це б вплинуло на розрахунок .
-
Маю з позначкою, і старий візітор рекорд дитини теж з позначкою. Сказали, що має писати CUAET, або надавати лист від працедавця. Та я всеж хочу проставити ту позначку. Чи можна через ircc webform написати?
-
Я можу допомогти і розповісти як все працює. Я іпотечний брокер.