PR CUAET
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/ircc-accounts.html
-
На 2 липня вже були. І все зайнято 😡
-
Подскажите, пожалуйста, когда пытаюсь заказать ноутс, просят файл или номер (file or application number) на портале нигде не нахожу этот номер, где Вы его нашли?
-
У нас також така ситуація в сина. Ми також шукаємо інформацію
-
Дякую за відповідь. То бачу, що хтось пише. Що їм дали на більш ранній час
-
Незнаю чому в мене немає ніяких слотів в Едмонтоні, час змінено на український, в Торонто показувало спочатку, але писало що вже зайняли в перші 3 секунди
-
Так ви через базу МЗС можете легко перевірити
-
едмонтом, я навіть не бачу що там світиться бо то дитячий
-
Взяла слот несколько минут назад. Было много свободных дат и времени.
-
Приблизний час очікування слоту.
-
Аналогічна ситуація, ще й той що забрали паспорт висвічується як актуальний. Ви в Торонто подавали?
-
Якщо вам потрібна хелс кард терміново - то простіше дати довідку про роботу, позначка займе багато часу якщо будете переробляти документ
-
Да!
-
Поедем в путешествие летом))))
-
Бачите я ж казав що це просто)
-
Що ви маєте на увазі? Що за 4 тиждень прийде запрошення? Наперед дякую за відповідь
-
Що було у наявності?
-
Гаразд спасибі
-
так вони його ще не анулювали
-
Добрий день! В дітей спливає термін дії паспортів в червні 2025 року. Дітям 17 та 15 років. Плануємо продовжувати в консульстві в Едмонтоні. 1) На скільки років продовжать? 2) Чи можливо буде на продовжені паспорти отримати WP або VR на підставі WP батьків, які діють до 2027 року? Заздалегідь дякую, усім гарного вечора!
12 Jan 2024, 17:45
376116/473724
4 minutes ago