PR CUAET
-
Так як гілку не знайшов, запитаю тут. Є люди, візи отримані: 03.03.23 та 15.08.23 у дитини. До цього в Канаді не були. Зараз думають заїхати ( лютий 2025) - бо зʼявилась пропозиція по роботі ( не під закритий Ворк Перміт) Питань пару: 1. Ще ж видають CUAET Work Permit? 1.1 якщо в Аеропорту не отримав, як вона отримується і як довго? 2.У малої віза дійсна до 27.05.25 - чи запустять дитину з мамою за 3 міс до кінця візи. Дякую. @prcuaetua поправ в яку гілку, якщо не тут, бо не знайшов.
-
На моєму досвіді: найпростіший спосіб дізнатися, чи є у вас TRP і його дійсні дати, — це зателефонувати до IRCC call center і уточнити.
-
Дякую! А ще запитання: десь чув що при поверненні в Канаду після, наприклад, відпустки, дитині кожен раз потрібно виробляти новий VR в аеропорту. 1) Чи це відповідає дійсності? 2) Якщо відповідає, то чи можна просити видати новий VR на такий самий термін що й продовжені WP батьків?
-
Дивно що зараз такі затримки з ануляцією. Я теж коли робила собі новий паспорт анульовувала зайвий і ніяких затримок не було.
-
Я всё ни где не могу найти ответ на вопрос, кто-то уже успешно получил WP(TRP+WP) после подачи на TRP+WP в бумажной форме? Особенно интересует вопрос какое они решение делают, выдают WP, так как причин на TRP уже нет или всё же TRP+WP или вовсе отказ лепят
-
кто в лес, кто по дрова. странно, что не отменили при выезде trp, тк он должен отменяться. это даже офицер написал участнице в письме. но с cuaet много странностей, как например, visitor record у детей тоже не перестает действовать после выезда. я читала, что есть multi trp, тогда он не должен отменяться при выезде. возможно, это именно тот случай. спасибо, что поделились инфой про 'писать в офис выдачи sjtd, чтоб отменили trp'. это одно из решений, которое следует пробовать проактивно. я вам расскажу еще один вариант: отказ в визе при подаче в канаде на основании wp изза trp. пока таких отказа всего 2, одобрений виз с trp в разы больше. видимо, специфический офицер. на скрине именно такой отказ
-
Когда я получил AOR мне также пришел дополнительный запрос на все документы которые я подавал на номинацию и которые подтверждают, что я еще работаю у этого работодателя ( reference letter, paystubs за два года и Т4), но только обновленные. И так же я неоднократно слышал от разных иммиграционных консультантов и адвокатов, что уход от работодателя по которому вы получили номинацию до получения PR с большим процентом вероятности повлияет на то, что вы получите отказ. Вы конечно можете почитать законы и потом пробовать судиться, но нужно ли оно вам?
-
Це було вчора
-
Скажіть будь ласка, якщо я зловила слот одній дитині і мені потрібно ще для другої (до 12) мені пише попередження що для першої вже є слот і два не може бути а отже нова реєстрація буде вважатися перезаписом. Чи не буде таке що ловлю (заповнюю дані) на іншу дитину, а мені перезапише на ту що вже заброньовано ? Вибачте що дурне питання, але мені це дуже важливо, бо у першої скоріше паспорт закінчується і я б не хотіла ризикувати
-
Раджу себе ! Звертайтесь
-
Здравствуйте! Делал ли кто-то визу ребенку дошкольного возраста из Канады по TRP?