PR CUAET
-
Додавайте до вашого кейсу на ПР листи які ви отримали з консульства. Часто вони це можуть прийняти до уваги. Ну і якщо вже буде прямий запит від IRCC, тоді прийдеться їхати.
-
Це до процесу не має відношення. Якщо ви на закритому ВП, то апріорі ви не можете нічого міняти. Але сам факт того що ви на відкритому ВП не впливає на те які змінти та обмеження imposed by Nomination.
-
Все так, але AOS як не дивно не є employer driven streem.
-
Дуже дякую за вiдповiдь! Планую подаватись саме за AOS. Тобто виходить якщо нема restrictions то можна мiняти i робити що завгодно саме пiсля отримання номiнацiї. А яка назва того листка шо буде отримано пiсля номiнацiї, де можна подивитися цi обмеження буде?
-
Це може бути по різному в залежності від конкретної номінації і програми, але в загальному ви праві. Якщо є restriction в номінації, то саме так це і буде працювати
-
Це про відповідність НОК по якому ви показуєте досвід, і по якому отримаєте Job Offer. Це не має прямого відношення до роботи яка після номінації.
-
Можна якщо це не заперечено умовами номінації. Уточняти це треба на самому папрічику номінації який вам дадуть. Проте будь які зміни в вашому кейсі ви повинні повідомляти в IRCC під час процесингу, якщо наприклад змінився склад сімї, робота, адреса і тд)
-
Це залежить від номінації і програми. Коли ви отримаєте номінацію (саме документ номінації), там будуть написані restrictions. Саме в AOS (про яку ми тут багато говоримо) зазвичай немає обмежень та привязки ні по роботодавцю ні по посаді. Але в залежності від програми такі речі можуть бути, наприклад більшість Онатрійський employer driven номінацій повністю обмежують зміну і посади і роботодавця.
-
Ну якщо читати англійську версію то там немає слова для тих хто має право подати , там написано «надасть право на постійне місце проживання. Щоб отримати право потрібно знаходитись в Канаді»там нічого не сказано про те хто буде подаватись . А різниці «надасть право, і щоб отримати право» трішки підрізняєьься від фрази має право подати , там про подачу немає ні слова. Там би було написано to be eligible to apply for … (ну як мінімум , або іншою фразою) Тож я вважаю що це поверхносна інформація, і треба чекати анонсу програми у якій чітко будуть прописані правила .
-
Ну не кардинально від «ви маєте право подати» до «ви не маєте право - мають право тільки ваши спонсори».
-
Згоден з вами). Говне непадати духом💪
-
Тут згодна 😇 ну нічого щось придумаємо та подамось рано чи пізно . Хотілось бі звичайно рано, а там як карта ляже 😂
-
Так це ж лише «набрлсок» програма іще ж не вийшла , як я зрозуміла то у Канаді може все дуже різко мінятись на раз два 😂
-
Так якби то, хтоб міг подумати, що життя так перевернеться. Головне те, що зараз, та і намагатися зробити все, що в Ваших силах
-
Якби знала у 2018 році що так повернеться життя , заздалегіть взяла б
-
Надіюсь 🙏🏼як варіант збирати відмови і показувати що намагались , але без успішно
-
Жах🤯, сподіваюсь у Вас всё вийде найкращим чином!
-
Там є два варіанти in person , або на В’єтнамському сайті який повністю на в’єтнамському . Якзо роблю переклад сторінки , то там якийсь бред перекладає. Також говорила з кількома людьми яким також вона потрібна, уже і через сайт , і через юристів , і через посольство 3-4 місяц намагаються зробити , всюди відказ тому що не у В‘єтнамі. Десь читала що В’єтнам та Китай самі тяжкі країни де отримати police check
-
Та щось вино не те говорять, але ви можете переконатися, на сайті Канади вы можете подивитися як само Ви можете отримати довідку
-
Дякую ще раз . Ні на цьому тижні буду , аде в мене є загвоздка я з police check із В’єтнаму . Там вони трошки приковані і не хочуть давати якщо ти не у В’єтнамі. Юристи з відти відповіли що не можуть також зробити , тому що я не у В’єтнамі . Короче не знаю . Буду їхати до посольства просити там , дадуть чи ні . Квитки подивилась якщо туди їхати 3000$ 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ а ще там жить то мені вийде ця довідка золотою, якзо прийдеться їхати .
12 Jan 2024, 17:45
37616/462070
2 minutes ago