PR CUAET
-
Дуже дякую за вiдповiдь! Планую подаватись саме за AOS. Тобто виходить якщо нема restrictions то можна мiняти i робити що завгодно саме пiсля отримання номiнацiї. А яка назва того листка шо буде отримано пiсля номiнацiї, де можна подивитися цi обмеження буде?
-
Можна якщо це не заперечено умовами номінації. Уточняти це треба на самому папрічику номінації який вам дадуть. Проте будь які зміни в вашому кейсі ви повинні повідомляти в IRCC під час процесингу, якщо наприклад змінився склад сімї, робота, адреса і тд)
-
Це залежить від номінації і програми. Коли ви отримаєте номінацію (саме документ номінації), там будуть написані restrictions. Саме в AOS (про яку ми тут багато говоримо) зазвичай немає обмежень та привязки ні по роботодавцю ні по посаді. Але в залежності від програми такі речі можуть бути, наприклад більшість Онатрійський employer driven номінацій повністю обмежують зміну і посади і роботодавця.
-
Ну якщо читати англійську версію то там немає слова для тих хто має право подати , там написано «надасть право на постійне місце проживання. Щоб отримати право потрібно знаходитись в Канаді»там нічого не сказано про те хто буде подаватись . А різниці «надасть право, і щоб отримати право» трішки підрізняєьься від фрази має право подати , там про подачу немає ні слова. Там би було написано to be eligible to apply for … (ну як мінімум , або іншою фразою) Тож я вважаю що це поверхносна інформація, і треба чекати анонсу програми у якій чітко будуть прописані правила .
-
Там є два варіанти in person , або на В’єтнамському сайті який повністю на в’єтнамському . Якзо роблю переклад сторінки , то там якийсь бред перекладає. Також говорила з кількома людьми яким також вона потрібна, уже і через сайт , і через юристів , і через посольство 3-4 місяц намагаються зробити , всюди відказ тому що не у В‘єтнамі. Десь читала що В’єтнам та Китай самі тяжкі країни де отримати police check
-
Дякую ще раз . Ні на цьому тижні буду , аде в мене є загвоздка я з police check із В’єтнаму . Там вони трошки приковані і не хочуть давати якщо ти не у В’єтнамі. Юристи з відти відповіли що не можуть також зробити , тому що я не у В’єтнамі . Короче не знаю . Буду їхати до посольства просити там , дадуть чи ні . Квитки подивилась якщо туди їхати 3000$ 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ а ще там жить то мені вийде ця довідка золотою, якзо прийдеться їхати .
-
Так швидко , але воно затягнулось тим що офіцер написав роботодавцю щоб підтвердив мою роботу , а він був у відпустці. То офіцер вже мені написав e-mail щоб я попросила роботодавця відповісти на лист офіцера😂 я подзвонила роботодавцю , від відразу відповів і через 15 хвилин мені прислали вже номінацію .