PR CUAET
-
По ворк перміт приходить офіційний лист що статус дійсний на час розгляду, а тут ми такого листа не отримали, тому й переживаю. Дякую за відповідь 🤗❤️
-
Так, я зловила один нарешті...
-
Ткнінь мене де ви то бачите в Едмонтоні будь-ласка edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/osobam-vikom-do-16-rokiv
-
Мені, писала як вказано в відео Україна 2022 чи щось таке в полі про роботу
-
правила одинаковые
-
Ванкувер пустий … ні слоту
-
Дуже дякую ❤️
-
Так
-
Здравствуйте. Заполняю форму на продление wp тут есть отдел где надо ответить буду ли я оплачивать сборы (fees) что надо ответить?
-
Питання: а якщо в формі подалась на інтервʼю в Ванкувер, але зловлю дату наприклад раніше в іншому місці. Це ок чи ні?
-
У вас есть номер телефона IRCC? Можно вас попросить мне его дать?
-
А в скільки зловили..
-
Доброго вечора. Підкажіть, будь ласка, тепер немає можливості вибрати дату з слотом? Їх просто зовсім немає
-
Я дзвонила в торонто, вони сказали в любому місті можна. Перевіряйте може мій слот з'явиться на Ванкувер, був на 3 квітня
-
Тобто це ок?
-
Я подалася по торонто, потім змінила на Ванкувер на квітень, а зараз на оттаву на травень
-
Июньские ждуны еще есть? Или я одна осталась?😭
-
Закажите нотисы, прикрепите форму 5744 ( это разрешение ваших родственников на раскрытие информации для вас в нотисах( простыми словами)) Возможно есть другая ещё форма, спросите в группе какую форму можно добавить. На счет 5744 не совсем уверена, уточните в группе. Эта форма возможно позволит видеть информацию Вам о ваших родственниках. Не совсем понятно что они имели ввиду «может им не надо» как то это объяснили ? У них виза есть? Биометрию на визу сдавали? «может им не надо» можно предположить что 1 биометрию подтянули. Но такой практики ещё по нашей программе не видела.
-
Ви сьогодні ловили?
-
повно ще таких, сидимо, чекаємо
12 Jan 2024, 17:45
376328/470825
5 minutes ago