PR CUAET
-
Там є два варіанти in person , або на В’єтнамському сайті який повністю на в’єтнамському . Якзо роблю переклад сторінки , то там якийсь бред перекладає. Також говорила з кількома людьми яким також вона потрібна, уже і через сайт , і через юристів , і через посольство 3-4 місяц намагаються зробити , всюди відказ тому що не у В‘єтнамі. Десь читала що В’єтнам та Китай самі тяжкі країни де отримати police check
-
Дякую ще раз . Ні на цьому тижні буду , аде в мене є загвоздка я з police check із В’єтнаму . Там вони трошки приковані і не хочуть давати якщо ти не у В’єтнамі. Юристи з відти відповіли що не можуть також зробити , тому що я не у В’єтнамі . Короче не знаю . Буду їхати до посольства просити там , дадуть чи ні . Квитки подивилась якщо туди їхати 3000$ 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ а ще там жить то мені вийде ця довідка золотою, якзо прийдеться їхати .
-
Так швидко , але воно затягнулось тим що офіцер написав роботодавцю щоб підтвердив мою роботу , а він був у відпустці. То офіцер вже мені написав e-mail щоб я попросила роботодавця відповісти на лист офіцера😂 я подзвонила роботодавцю , від відразу відповів і через 15 хвилин мені прислали вже номінацію .
-
Ні там було і про закритий і про відкритий , про відкритий було написано що якщо work stream , то роботодавець виступає «спонсором» тим що на основі job offer дають номінацію . Якось так , намагалась знайти цей сайт ( теж якось імміграційного консультанта ) але не можу .
-
Якби можно було змінити , я б перша хто побігла міняти😹 Вона якось пояснювала мені , на скільки я пам‘ятаю що роботодавця якраз можно змінювати ( чесно вже не помню чи після отримання , чи підчас ) , і тоді надавати новий job офер і референс ( але там головняк треба і в Альберті офіцеру писати і на сайті irrc ) . Тож якщо не можно змінювати нок , то я не бачу сенса змінювати роботодавця . Міняти шило на мило .
-
Може мається на увазі закритий ворк перміт у такому сенсі? Бо саме якщо роботодавець створює LMIA, то так, він по факту ваш спонсор, і міняти місце роботи вы права не маєте, але у українців відкриттй ворк перміт, що дозволяє нам працювати на будь-якій роботі🤔
-
Також читала , намагаюсь знайти сайт зараз , але не можу . Там було написано , що якщо ви номіновані under any employer- driven stream , на основі поданого job offer , то після номінації ви не можете міняти до того як получите пмж, так як від являється вашим « спонсором» . ( якось так , не можу знайти де саме це читала ) От зробила скрін з номінації те що там вказано те що provincial stream - worker - job offer . Що тобто на рахунок цього
-
Цікаво🤔. Бо коли я читав ці вимоги, то мені сдалося, що виконувати умови, це те, що ви повинні продовжувати працювати, тобто не звільнитися, не ставати самозанятим, а саме продовжувати працювати на роботодавця, але не написано, що Ви маєте саме працювати за одним і тим самим Ноком🤔. Та і навіть Остап так написав. Але якщо так пояснив консультант, то тоді це вже я неправильно зрозумів, скоріше за все 😅
-
Мені мій міграційний консультант пояснив саме так я вам пояснила . Також , якщо ви відкриєте сайте Alberta.ca і прочитаєте процес after you are nominated , там написано що ви повині виконувати всі умови які були на момент подачі до AAIP. Також, якщо ви зайдете на сайт Canada.ca та виберете там how the provincial nominee program (PNP) works , там написано що при подачі non-express entry або express entry ви повинні відповідати кваліфікаційним вимогам провінції, або території. Щоб не робити скрін всього тексту , зробила лише за те що говоримо
-
На сайті нема навіть згадки про спонсорство. Більш того - на сайті вказано, що "зможуть податися ті, хто має родичів...постійних резидентів". І в такому випадку - це подає не канадський родич - а сама людина, хто передуває у Канаді як TR. І це не може бути спонсорством - бо прі спонсорстві подає спонсор. Спонсіруємий не може на себе подавати. Ось повна цитата, де вказано про права як раз у громадянина України, а не у його родича подати на нього, тобто у спонсора: Starting October 23, 2023, this new pathway will provide permanent residence to those who have fled Russia’s illegal invasion and want to stay in Canada. To qualify, Ukrainian nationals must be in Canada with temporary resident status and have one or more family members in Canada. Those who are eligible include Ukrainian spouses, common-law partners, parents, grandparents, siblings and children or grandchildren of a Canadian citizen or permanent resident. /... цей новий шлях надасть постійне місце проживання тим, хто ... хоче залишитися в Канаді. Щоб отримати право, громадяни України повинні перебувати в Канаді зі статусом тимчасового резидента та мати одного або кількох членів сім’ї в Канаді. До тих, хто має право, належать українські подружжя, сімейні партнери, батьки, бабусі, дідусі, брати і сестри, а також діти чи онуки канадського громадянина або постійного мешканця Канади.
-
1. Залежить від програми та провінції. Якщо ми говоримо про популярну в сьому чаті AOS AAIP, тоді можна, головне щоб досвід був одному НОКу, і сумарно набрався 12 місяців за 18 місяців до подачі. 2. Так само залежить від програми. Якщо AOS AAIP, тоді нічого страшного, але про зміни потрібно повідомляти
-
Вітаю! Не вдається знайти переконливу відповідь в офіційних джерелах на просте запитання, яке, мабуть, ставили вже неодноразово: 1. Чи можна міняти роботодавця в період напрацювання терміну набуття канадського досвіду на подачу за провінційною програмою - тобто, починаючи з початку працевлаштування та лічильника часу до отримання номінації? Що відбувається, якщо звільнять? 2. Чи можна змінювати роботодавця/сферу діяльності в період від отримання номінації та подання на PR до його отримання? Що відбувається, якщо звільнять? Спасибі всім, хто відгукнувся і знає ці моменти не з чуток!