PR CUAET
-
да, св о браке и паспорт гражданина украины, чтобы было видно, что человек в св о браке имеет укр.гражданство, а не любое другое. для этой анкеты еще нужно показать, что гр украины тоже имеет статус в канаде, тк право на wp иностранца зависит он украинца. точно также, как с визами. в визах отказывали тем инострацам, чьи партнеры украинцы вообще не подавали на визу cuaet или не могли обьяснить, почему им виза не нужна - европаспорт, пр или гражданство канады параллельно с украинским гражданством
-
Рівно в 15.00
-
Ну вимоги насправді не змінилися особливо (хоча прохідний взлетів до небес). Ну а рабство це трохи як на мене сильне слово. Ніхто ж не тримає. МОжна не працювати, і можна не отримувати ПР, а можна взагалі в Канаді не залишатися. В справжніх рабів ніяких таких "свобод вибору" немає
-
Скоріше за все то буде ДП Документ а не консультво. Ні одне консультво вам не дасть чітких термінів на виготовлення паспорту. На сайті ДП є опція виготовлення паспорту за 7-10 днів, але це саме виготовлення і я б сказав за ідеальних умов, + там не враховано час доставки. Тому брати білет і летіти туди на 7-10 дні, думаючи що саме так і буде я б не радив.
-
1. Якщо є можливість зробити паспорт в Польщі, то звісно краще летіти туди і робити його там. Перед поїздкою краще написати їм листа і запитати про можливість пересилання готового документу в іншу країну. Така опція у них є, не раз про неї чув, ви повинні написати заяву і оплатити ще раз пересилку паспорту в Канаду, але самі консульства чомусь не дуже хочуть цим займатися. Це буде можливим тільки в тому випадку якщо ви оформили паспорт в консульстві/посольстві. Якщо ви оформите його в ДП Документ (які присутні в Європі), то така опція вже буде не доступна. 2. Забрати паспорт ви повинні тільки самі, бо вони знімають ваші відбитки пальців при видачі (у майбутньому повинна з'явитися опція доставки паспорту прямо додому, але наскільки мені відомо вона поки що не запущена).
-
Так - це ще не рабство, але примушення ,гроші вже сплачені, час витрачений. Якщо я працюю на себе - я можу заробляти 100 доларів на годину, а щоб відповідати номінації - повинен продовжувати працювати за 15. Том мій вибір у бік покинути цю ідею з pr у звʼязку з затягуванням термінів
-
У меня аор в ноябре, а био в июне, eligibility в июле
-
Вчора подався на продовження WP, а сьогодні отримав листа в IRCC, що мій поточний WP буде дійсний до кінця розгляду справи. Тобто, навіть якщо WP закінчиться завтра, а по новому дадуть відповідь через півроку, то весь це час можна буде працювати. Я не знав про це, а це може бути актуально для тих, у кого PR на підході і WP скоро закінчується. Аби знав, то подався б у середині березня.
-
Підкажіть будь ласка на який і-мейл для консульства в Торонто відправляти DHL квитанцію та заяву?
-
Поздравляю По какой программе подавались?)
-
Дякую всім за відповіді