PR CUAET
-
Дякую❤️, звісно зроблю, не хочеться з ними виясняти відносини, ну але як скажуть що треба то попрошу їх обновити інфо на сайті, бо то не ок
-
у меня уже руки опустились здесь что-то поймать а потом дождаться! но если бы позволяли обстоятельства, я бы и на 2 месяца в Польшу улетела, и вернулась бы с паспортом без этой нервотрёпки
-
А що робити після отримання нового ворк перміту?) Якщо попередній ще дійсний декілька місяців Чи потрібно все нове робити терміново?) Чи потрібно робити новий сін намбер та візу ( чи віза тільки для тих хто планує їхати кудись з Канади щоб мати змогу повернутись 😅) Чи є якісь кроки уже напрацьовані що за чим 🤣🙌 буду дуже вдячна якщо поділитись досвідом😄👌
-
Доброго вечора.Підкажіть,може в когось вже був схожий кейс. Є слот на новий папорт для сина на червень в Едмонтоні. Чи не буде проблемою те що ми з Манітоби (не відноситься до Едмонтону по розподілу провінцій між консульствами) І чи можна разом з подачею на новий паспорт продовжити старий,бо він закінчується в серпні і ми новий не встигнемо отримати.
-
А как долго на сегодня занимает процесс продления WP - после подачи ? И были ли случаи когда офицер не видел печати продления паспорта после истечения его срока ? (может есть какие то действия которые нужно предпринять чтоб они точно увидели что паспорт продлен на 5 лет ?)
-
В кінці місяця піду подаватися та й особисто запитаю.
-
Теж цікавить це питання
-
у меня к Вам встречный вопрос я так понимаю, что и ВП/визитор у вашего ребёнка тоже заканчиваются в августе? как Вы думаете решать вопрос с продлением, ведь это надо сделать до конца марта 😢 я в аналогичной ситуации, и просто не понимаю что предпринять по ребёнку!((
-
Відпишусь, в мене аж 31 appointment