PR CUAET
-
Дитячий стаді перміт не залежить від дати 31го березня. Бо дитина може перебувати скільки завгодно у Канаді, якщо її батьки легально тут, тобто з діючим пермітом. То робіть перміти батькам, а дітям по ходу справ з паспортами.
-
17 грудня з Манітоби подавали документи в Едмонтоні. Прийняли
-
Дякую. Якесь прям Horror movie 😂 Сподіваюсь вийдемо звідти живими😂😂
-
Перехрестила вас подумки тричі, тільки питайте після подачі документів та хоча б у дівчат, бо віце-консул там з діагнозом обережно. Але буває душкою жартує з дітьми, заграє з дівчатами (тільки так ще страшніше, бо невідомо що від нього чекати, краще б був стабільно злим 🤣🤣🤣
-
Нас мабуть багато ще. В нас взяли в роботу 24 жовтня, і після того ні листів ні дозапитів ніяких …
-
Від BMO продукт. Хто користувався R R S PRRSP ReadiLine? Чи дійсно низький відсоток? The variable interest rate on an R R S PRRSP ReadiLine is lower than our other loans and lines of credit, making it easier to max out your contributions! You also only pay interest on what you borrow.
-
Ну звісно. Я чесно кажучі не знаю, чого це для когось новина. 🫣🫣🫣
-
Вы сделали меня самым счастливым человеком на свете сегодня, если это правда!!!🙏 16 лет - это ведь тоже дети?..🥹
-
А де ви таке прочитали? Не сперечаюсь, але у моєї подруги (мами)все ок з документами, а от дитячі перміти закінчились ще в вересні чи жовтні (паспорти нові були вже в процесі виготовлення) то офіційно дітям з дати закінчення пермітів припинили медичне страхування і сказали що вони мають покинути Канаду у грудні 2024
-
нигде не находила этой информации :( вижу, что заканчивается паспорт и ВП - понимаю, что надо продлять! нигде же не написано, что дети могут тут учиться и просто пребывать с просроченными документами 😓 спасибо Вам за ответ!