PR CUAET
-
нигде не находила этой информации :( вижу, что заканчивается паспорт и ВП - понимаю, что надо продлять! нигде же не написано, что дети могут тут учиться и просто пребывать с просроченными документами 😓 спасибо Вам за ответ!
-
добрий вечір підкажіть будь ласка: маю ворк перміт до листопада 2026 року, а віза закінчується в листопаді 2025 треба продовжити візу, але і ворк перміт певно теж треба продовжувати, якшо після 31 березня вже не можна буде. як правильно податися? треба спочатку чекати на новий ворк перміт і вже з ним подаватися на візу чи можна якось одночасно? не розумію правильну послідовність дій завчасно дякую за відповідь 🙏🏻
-
Бо в мене є міграційний консультант і не один, бухгалтер, люди які вже через це проходили, і тд. Якщо дітям вже видали ворк перміт, то це вже інше питання. Треба уточнити. І взагалі такі питання треба задавати адвокатам і консультантам, а не у чатіках.
-
-
Якщо собаці кинути палку, то вона за нею біжить) Якщо тебе зачипив мій пост- то щось для тебе в ньому є важливим) нічого особистого, тільки аналіз. Ті хто збирається подаватись на пр - вже давно тут. Мій меседж - попередження ,що можливо по різному. Це як з американською візою - спочатку сплачуєш, а потім дізнаєшся що інтервью можливе тільки через півтора року. Якби я знав що все може бути настільки затягнутим по строкам - не марив би час з тими вимогами на пр, а просто заробляв би гроші
-
Не ображайтесь на слово чатік, бо у кожного різна ситуація, і свій пакет документів. А тут один експерт прописав якісь несенітниці і усі одразу повірили. То я і кажу, що для своєї безпеки треба звертатись до людей з ліцензію і відповідальністю. ❤️
-
Подача 1.11.23. После АОР и биометрии тишина. Сегодня психанул и подался на номинацию на провинцию🤣. Посмотрим теперь где быстрее пойдёт🤞
-
Дякую. По типу щоб використати руму?
-
Тобто батьки ще зі своїм паспортом до 2026 і пемітом 2026 ( паспорти довгі) ще можуть тут жити і працювати, а дитину вигоняємо ??