PR CUAET
-
Не ображайтесь на слово чатік, бо у кожного різна ситуація, і свій пакет документів. А тут один експерт прописав якісь несенітниці і усі одразу повірили. То я і кажу, що для своєї безпеки треба звертатись до людей з ліцензію і відповідальністю. ❤️
-
Подача 1.11.23. После АОР и биометрии тишина. Сегодня психанул и подался на номинацию на провинцию🤣. Посмотрим теперь где быстрее пойдёт🤞
-
Дякую. По типу щоб використати руму?
-
Тобто батьки ще зі своїм паспортом до 2026 і пемітом 2026 ( паспорти довгі) ще можуть тут жити і працювати, а дитину вигоняємо ??
-
-
поняла удачи Вам! пусть всё получится!
-
Моя знайома як раз з консультантом і вирішує це питання. А не в «чатіках» як ви написали. Я просто поділилась інформацією яку маю і бачила на власні очі.
-
Ловіть слот на липень. Становіться у чергу. Бо….. можуть продовжити дату 31го Березня….. і потім всі знов кинуться, а слоти вже будуть на осінь.
-
Я сегодня подался на номинацию со старым. Там есть вопрос в анкете :" Если у вас скоро заканчивается пермит подались ли вы на новый и когда подались?"
-
Повністю підтримую. Дивіться моє повідомлення. Хвате флуду, тут слоти. Є окрема гілка про перміти і тд.
-
но слоты ведь не поймать на ближайшее время, и тем более не дождаться паспорта вот в чем основная проблема никто ж не спорит, что это делать надо, вопрос в том, что до конца марта уже не успеть(